Kinderfoto's Jong en Hip

familieshoot-jong-hip-kinderfotografie-1, stoere broer en zus - familieshoot.nl, kinderfotografie, kinderfotograaf, familiefotograaf

Afgelopen zaterdag was een succesvolle dag. In de winkel Jong en Hip in Zoetermeer heb ik een kleine kinderfotografie studio opgesteld en iedereen die kleding aan het passen was kon ermee op de foto. Bij Jong en Hip verkopen ze kleding voor kinderen tot 12 jaar.De opstelling was heel simpel: 580EXII flitsen met een 60" westcott umbrella reflective en een grijze rol papier. Mijn camera stond op 1/160sec en F8 en ik gebruikte de 50mm lens op mijn 1dM IV waardoor ik op 65mm fotografeerde. De beelden zijn in Lightroom geknipt omdat de rol niet altijd volledig in beeld was. Dit kwam omdat ik niet verder naar achter kon staan in de winkel en niet verder kon inzoomen met een andere lens. Daarnaast heb ik de foto's wat opgelicht en de schaduwpartijen iets ingevuld.

familieshoot-jong-hip-kinderfotografie-2, stoere broer en zus - familieshoot.nl, kinderfotografie, kinderfotograaf, familiefotograaf
familieshoot-jong-hip-kinderfotografie-3, stoere broer en zus - familieshoot.nl, kinderfotografie, kinderfotograaf, familiefotograaf