Vang het moment voor het te laat is

Stefan aan het werk

Baby's worden heel snel peuters. Als gezin heb je het al hartstikke druk en vergeet je soms hoe snel de kinderen groeien. Je zou toch niet de gemiste momenten willen missen? Wat is nou mooier dan een blijvende herinnering te hebben van het gezin?

Oma of opa gaan sneller dood dan je hoopt. Je weet dat het ooit gebeurd maar je hoopt uiteraard dat het voorlopig niet zal gebeuren. Als het dan gebeurd en je hebt dan geen mooie foto van oma is dit echt enorm jammer. Ik maak een mooie herinnering van oma of opa.

Niet iedereen houdt ervan om te poseren voor een foto. Wij hebben allemaal trucs om je te laten poseren zonder dat je het door hebt. In plaats van poseren heb je plezier in het maken van foto’s.

Heb je ook een lege muur in huis? Zou het niet fantastisch zijn om iets moois van je gezin aan de muur te hebben hangen? Wij hebben een groot assortiment aan afdrukmogelijkheden.

Ik ben geen onervaren fotograaf. Ik ben full time fotograaf en er zijn meer dan 400 klanten voor je geweest dus bij mij zit je wel goed.

 
 
“Onze familie fotoshoot bij Stefan was super! De shoot en het resultaat zijn boven verwachting! We hebben er weer een mooie herinnering bij. Stefan Segers is zeker een aanrader!”  - familie van Nierop

“Onze familie fotoshoot bij Stefan was super! De shoot en het resultaat zijn boven verwachting! We hebben er weer een mooie herinnering bij. Stefan Segers is zeker een aanrader!”- familie van Nierop

"Het was heel ontspannen, Stefan geeft je zelf de ruimte voor eigen ideeën en hij komt ook zelf met voorstellen. Ook de kinderen vonden het leuk. ook fijn dat er , nadat de familieshoot met iedereen was gemaakt, nog tijd en ruimte was om ieder gezin apart op de foto te zetten, 2 vliegen in 1 klap! Stefan bedankt!"   - familie Vos

"Het was heel ontspannen, Stefan geeft je zelf de ruimte voor eigen ideeën en hij komt ook zelf met voorstellen. Ook de kinderen vonden het leuk. ook fijn dat er , nadat de familieshoot met iedereen was gemaakt, nog tijd en ruimte was om ieder gezin apart op de foto te zetten, 2 vliegen in 1 klap! Stefan bedankt!" - familie Vos

"Het zijn echt superleuke foto’s geworden. Als onze zoon groter is gaan we zeker ook buiten een keer foto’s laten maken."   - Annelies en Alain

"Het zijn echt superleuke foto’s geworden. Als onze zoon groter is gaan we zeker ook buiten een keer foto’s laten maken." - Annelies en Alain

"Stefan Segers is een goede betrouwbare fotograaf die duidelijk zijn vak verstaat. Ik zou hem dan ook van harte aanbevelen, en hij is voor mij eerste keus voor toekomstige klussen."   - familie Sjerp

"Stefan Segers is een goede betrouwbare fotograaf die duidelijk zijn vak verstaat. Ik zou hem dan ook van harte aanbevelen, en hij is voor mij eerste keus voor toekomstige klussen." - familie Sjerp

 
Stefan Segers en zijn gezin
In deze video krijg je een kijkje achter de schermen bij een familieshoot in het park. Je ziet hoe we de familiefoto's maken en van de gezinnen en ook de groepsfoto's. Bent u op zoek naar een ervaren familiefotograaf? Dan zit u helemaal goed bij Familieshoot.

Over Stefan Segers

Mijn naam is Stefan Segers (1975). Naast mijn gezin is mijn grootste passie fotografie. Voor onze huwelijksreis in 2006 had ik een camera gekocht en na de huwelijksreis vond ik het zo leuk om foto’s te maken dat ik besloot er alles aan te doen om mijn droom uit te laten komen. Ik heb de opleidingen bij de Fotoacademie en de Grafische afgerond en heb bij diverse professionele fotografen workshops bezocht zodat ik ook weet waar ik mee bezig ben. Na al mijn jaren als grafisch ontwerper en web designer te hebben gewerkt ben ik dus helemaal over gestapt in 2008 naar fotografie en heb mijn droom waar gemaakt.

Emoties, spontane momenten, maar ook trendy zijn elementen die ik probeer vast te leggen. Het maakt niet uit wie of wat er voor de camera staat, ik probeer altijd mijn manier van werken daarin terug te brengen. Het belangrijkste is dat er met plezier gewerkt wordt. Foto’s maken zonder dat je door hebt dat de camera op je gericht staat.”

Hoe gaan we te werk

Via het contactformulier kunnen jullie een datum aangeven voor een afspraak bij familieshoot. Wij nemen dan contact met jullie op om een tijd af te spreken of eventueel een andere datum, indien de dag al bezet is.

Eerst nemen we rustig de tijd om kennis te maken en door te nemen wat we allemaal gaan doen. We bespreken alle wensen en maken hier een mooie combinatie van. Op deze manier maken we samen foto’s. Als iedereen op zijn gemak is, gaan we de shoot doen.

“We maken samen met jullie een spontane en originele familieshoot van alle kinderen, de zwangerschap, met het hele gezin of met de hele familie!”
familieshoot-studio-groot.jpg

Hoe lang duurt de shoot?

We zijn niet te lang bezig met een foto, maar doen korte series van verschillende poses en combinaties. Zo raken jullie het fotograferen niet snel zat. De fotoshoot duurt in totaal ongeveer 1 uur. De foto’s in de studio worden gemaakt met een witte achtergrond. Tijdens de shoot kijken we op het beeldscherm naar het resultaat en kunnen we makkelijk zien of poses aangepast moeten worden.

Wil je ook met je gezin of familie op de foto? Neem dan contact met me op en reserveer een datum. We kijken dan samen welke datum en tijd het beste uit komt om de shoot in te plannen.

“Er is niets waardevoller dan een fraaie canvas met familiefoto. Het is een herinnering die elk jaar meer emotionele waarde krijgt. Leuk als cadeau!”