Familieshoot is gespecialiseerd in het fotograferen van mensen. Familiefotografie, portretfotografie en babyfotografie zijn voorbeelden van werkzaamheden van Familieshoot. Door de jarenlange ervaring als babyfotograaf weet ik hoe ik een ontspannen sfeer kan creëren zodat er professionele foto’s gemaakt worden. Dit resulteert in foto’s met een spontane uitstraling. Bij baby fotoshoots is dit net even anders. Pas wanneer de baby helemaal ontspannen en op zijn gemak is, starten we met het maken van mooie foto’s. Samen zorgen we er voor dat de baby op een bijzondere manier wordt vastgelegd.

Waarom een fotoshoot met uw baby?

Een (pasgeboren) baby is kwetsbaar en verandert snel. Als familiefotograaf zorg ik voor professionele foto’s waardoor u terugkijkt op een mooie herinnering aan de eerste periode met uw baby. De eerste levensdagen van een baby zijn erg bijzonder, zo bijzonder dat u deze het liefst elke dag wil vastleggen. Hierdoor is het beste moment om een fotoshoot in te plannen zo snel mogelijk, in de eerste weken na de geboorte.

Plan de newborn fotoshoot zo snel mogelijk!

Newborn shoot kun je het beste maken binnen de eerste 2 weken na de geboorte. De baby slaapt dan nog heel veel, wat voor newborn fotografie het mooiste is en de baby heeft nog een mooi zachte huid. Mijn advies is om de afspraak direct na de bevalling reserveren om er zeker van ze zijn dat de fotoshoot in de newborn-periode plaats kan vinden.

Hoe gaat de babyshoot in zijn werk?

Wanneer u interesse heeft in een fotoshoot met uw baby zullen wij eerste een gesprek inplannen zodat we kennis met elkaar kunnen maken. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en ligt ik mijn werkwijze verder toe. Doordat ik al vele baby fotoshoots heb mogen fotograferen, weet ik welke mogelijkheden er allemaal zijn. Samen kunnen we dan verschillende poses en andere opties bespreken zodat uw wensen duidelijk zijn en ik deze kan toepassen tijdens de fotoshoot baby. Op die manier zorgen we samen voor het beste resultaat.

De newbornshoot zal bij u thuis plaatsvinden. Op de afgesproken datum en tijdstip kom ik bij u thuis voor de fotoshoot. Wanneer uw voorkeur uit gaat naar het maken van de foto’s in onze studio is dit ook mogelijk. Ook als de fotoshoot bij u thuis plaats vindt verzorg ik de benodigde camera en overige spullen. Een achtergrond zoals een witte muur of een egale vloer in combinatie met daglicht zorgt voor het mooiste resultaat. Verder heb ik niet veel ruimte nodig voor het maken van de foto’s van de baby.

Tijdens de newbornfotoshoot zal er geen gebruik worden gemaakt van flitsers wat prettig is voor de baby. Daarnaast bekijken we tijdens de fotoshoot gezamenlijk de foto’s zodat we bijvoorbeeld de positie van de baby nog aan kunnen passen. Zo bent u zeker van het gewenste resultaat.

familieshoot_baby fotograaf_098.jpg
familieshoot_baby fotograaf_099.jpg
familieshoot_baby fotograaf_101.jpg

Familieshoot fotograaf Stefan Segers

Sinds 2008 ben ik aan het werk als professioneel fotograaf en in die tijd heb ik erg veel fotoshoots mogen maken. Van zwangerschap naar babyfotografie en van gezin tot familie. Dit is later uitgebreid naar kinderfotografie waarbij we de focus leggen op de spontaniteit van de kinderen. Maar ook fotofeestjes komen geregeld voor en dan maken we een groot feest in de studio of op locatie.

De pasgeboren baby’s zijn super schatig gaaf om vast te leggen met een newborn shoot. Daarbij probeer ik ook altijd papa en mama (en eventueel broertjes en zusjes) erbij te betrekken. Op die manier heb je niet alleen mooie baby fotoshoots maar ook van jullie samen.

Na mijn middelbare school ben ik door gaan studeren als grafisch ontwerper en daarna ben ik naar fotovakschool gegaan. Vervolgens heb ik mijn studie vervolgd bij de beste bruidsfotografen en portretfotografen ter wereld.

Intussen heb ik van mijn hobby mijn full-time job gemaakt en heb ik met mijn jarenlange ervaring verschillende familie fotoshoots mogen maken. Door de jaren heen heb ik diverse internationale Awards voor fotografie gewonnen. Met trots kan ik zeggen dat mijn klanten erg tevreden zijn over mijn werk!

fotograaf Stefan Segers

Wat vinden anderen van familieshoot

 

Wat kost een newborn shoot?

De fotoshoot baby neemt circa 1,5 tot 2 uur in beslag. In dit tijdsbestek maak ik zoveel mogelijk mooie foto’s van verschillende posities. Dit zal resulteren tot gevarieerde beelden van jullie baby.

De prijs voor een newborn shoot van jullie baby inclusief 10 bewerkte foto’s is €299. U ontvangt de foto’s digitaal zodat u zelf kan bepalen wat u er mee kan doen. Omdat de foto’s van hoogwaardige kwaliteit zijn kunt u hier een fotoboek van maken of af laten drukken op canvas.

Het is ook mogelijk om alle digitale foto’s af te nemen tegen een meerprijs van 50,-

Afdrukken op canvas/aluminium/glas is allemaal mogelijk en kunnen we middels een bestelsessie in de fotostudio doen. Je hebt al een prachtige canvas voor aan de muur voor 60,-

newborn fotoshoot voor 299,-
canvas fotoafdruk vanaf 60,-

Reserveer een baby fotoshoot