Baby fotoshoot

 
familieshoot_baby+fotograaf_097.jpg
 

Familieshoot is gespecialiseerd in het fotograferen van mensen. Familiefotografie, portretfotografie en babyfotografie zijn voorbeelden van werkzaamheden van Familieshoot. Door de jarenlange ervaring als babyfotograaf weet ik hoe ik een ontspannen sfeer kan creëren zodat er professionele foto’s gemaakt worden. Dit resulteert in foto’s met een spontane uitstraling. Bij een fotoshoot met een baby is dit net even anders. Pas wanneer de baby helemaal ontspannen en op zijn gemak is, starten we met het maken van mooie foto’s. Samen zorgen we er voor dat de baby op een bijzondere manier wordt vastgelegd.

Waarom een fotoshoot met uw baby?

Een (pasgeboren) baby is kwetsbaar en verandert snel. Als familiefotograaf zorg ik voor professionele foto’s waardoor u terugkijkt op een mooie herinnering aan de eerste periode met uw baby. De eerste levensdagen van een baby zijn erg bijzonder, zo bijzonder dat u deze het liefst elke dag wil vastleggen. Hierdoor is het beste moment om een fotoshoot in te plannen zo snel mogelijk, in de eerste weken na de geboorte.

Hoe gaat de babyshoot in zijn werk?

Wanneer u interesse heeft in een fotoshoot met uw baby zullen wij eerste een gesprek inplannen zodat we kennis met elkaar kunnen maken. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en ligt ik mijn werkwijze verder toe. Doordat ik al vele baby’s heb mogen fotograferen, weet ik welke mogelijkheden er allemaal zijn. Samen kunnen we dan verschillende poses en andere opties bespreken zodat uw wensen duidelijk zijn en ik deze kan toepassen tijdens de fotoshoot. Op die manier zorgen we samen voor het beste resultaat.

De newbornshoot zal bij u thuis plaatsvinden. Op de afgesproken datum en tijdstip kom ik bij u thuis voor de fotoshoot. Wanneer uw voorkeur uit gaat naar het maken van de foto’s in onze studio is dit ook mogelijk. Ook als de fotoshoot bij u thuis plaats vindt verzorg ik de benodigde camera en overige spullen. Een achtergrond zoals een witte muur of een egale vloer in combinatie met daglicht zorgt voor het mooiste resultaat. Verder heb ik niet veel ruimte nodig voor het maken van de foto’s van de baby.

Tijdens de newbornfotoshoot zal er geen gebruik worden gemaakt van flitsers wat prettig is voor de baby. Daarnaast bekijken we tijdens de fotoshoot gezamenlijk de foto’s zodat we bijvoorbeeld de positie van de baby nog aan kunnen passen. Zo bent u zeker van het gewenste resultaat.

familieshoot_baby fotograaf_098.jpg
familieshoot_baby fotograaf_099.jpg
familieshoot_baby fotograaf_101.jpg

Wat zijn de kosten van een newbornfotoshoot?

De fotoshoot neemt circa 1 tot 1,5 uur in beslag. In dit tijdsbestek maak ik zoveel mogelijk mooie foto’s van verschillende posities. Dit zal resulteren tot gevarieerde beelden van jullie baby.

De prijs voor een fotoshoot van jullie baby inclusief 10 bewerkte foto’s is €199. U ontvangt de foto’s digitaal zodat u zelf kan bepalen wat u er mee kan doen. Omdat de foto’s van hoogwaardige kwaliteit zijn kunt u hier een fotoboek van maken of af laten drukken op canvas. Wanneer u er voor kiest om een foto op canvas te laten afdrukken komt de prijs op €249. De foto op canvas heeft een afmeting van 60 cm bij 40 cm. Het is ook mogelijk om alle foto’s digitaal te ontvangen. Bij deze optie wordt een meerprijs van €50 gerekend. Als u er voor kiest om de fotoshoot in de studio plaats te laten vinden, betaalt u een meerprijs van €30.

familieshoot-afdruk.jpg
familieshoot-10-digi.jpg

Reserveer een baby fotoshoot