Vrijgezellenfeest fotoshoot

Zijn jullie een vrijgezellenfeestje aan het organiseren? Verras dan al je vriendinnen met een vrijgezellen fotoshoot. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw vrijgezellendag slaagt.

Maak er een leuk dagje van en sluit af met een spetterende vrijgezellen fotoshoot met een professionele fotograaf. Of begin de dag met de fotoshoot en feest verder in de regio van Zoetermeer.

Iedereen krijgt tips om te poseren en we maken zowel individueel als in verschillende groepssamenstellingen. Jullie komen allemaal aan bod om te poseren voor de camera, ook de groepsfoto ontbreekt niet. Een vrijgezellenfeest fotoshoot kan in de studio of op locatie worden gemaakt.

De fotoshoot

De invulling van jullie fotoshoot kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen; spannend, sexy, chique, lief, mysterieus of als echte glamour girl. Voorop staat dat we er met zijn allen een paar gezellige uurtjes van maken, met een schitterend resultaat! Neem in ieder geval zelf kleding en accessoires (glamour kleding, gala jurken, hoge hakken, topjes, boa’s, hoeden, oorbellen) mee. Het fotofeest duurt tussen de 1 en 3 uur afhankelijk van de extra’s die je afneemt.

Visagie workshop

Om extra mooi op de foto eruit te zien is goede make-up belangrijk. Als extra optie is een visagie workshop ook mogelijk. Tijdens de visagie workshop (die ongeveer 1 tot 1.5 uur duurt) onder leiding van één (of meerdere) gediplomeerde visagisten leert iedereen een eigen make-up aan te brengen en zich gereed te maken voor de fotoshoot. De bruid wordt opgemaakt door een professionele visagist en terwijl ze uitlegt wat en hoe ze dit allemaal doet. Daarna kan iedereen bij elkaar hetzelfde doen.

Op deze manier kunnen we er voor zorgen dat iedereen er goed uit ziet voor de foto. Altijd een groot succes en ook altijd een topsfeer!

Vier je vrijgezellen fotofeest in Zoetermeer

Zoetermeer is perfect gelegen in de Randstad. Je kunt heel gemakkelijk naar Scheveningen, Den Haag, Delft, Rotterdam om daar jullie feest voort te zetten. Maar ook biedt Zoetermeer genoeg mogelijkheden voor fantastische activiteiten en uitjes.

Fotoshoot in de avond

Het is ook mogelijk een fotofeestje in de avonduren op een doordeweekse dag te boeken. De ideale combinatie met een avondje stappen, of een lekker restaurant in de buurt van Zoetermeer.

vrijgezellendag fotoshoot workshop visagie bij familieshoot
vrijgezellendag fotoshoot workshop visagie bij familieshoot
vrijgezellendag fotoshoot workshop visagie bij familieshoot in de fotostudio

Waarom je bij familieshoot goed zit

√ De vrijgezel staat bij ons altijd in het zonnetje

√ Super toffe professionele groepsfoto’s

√ De goede prijs/kwaliteit verhouding

√ Foto’s met de ‘vrijgezel’ en individuele foto’s voor een afwisselend resultaat

√ Fun, vermaak en vooral veel lol

√ Wij zijn wel 6 dagen per week open.

√ Alle bruikbare foto's digitaal

√ Alle foto’s in hoge resolutie!! Om zelf afdrukken te kunnen maken!

√ Geen verborgen kosten achteraf

vrijgezellen fotoshoot in de fotostudio bij familieshoot
vrijgezellen fotoshoot feest in de fotostudio bij familieshoot

fotograaf Stefan Segers

Ik wist dat ik altijd al iets in de grafische industrie wilde doen. Na mijn middelbare school ben ik door gaan studeren als grafisch ontwerper en daarna ben ik naar fotovakschool gegaan. Vervolgens heb ik mijn studie vervolgd bij de beste bruidsfotografen en portretfotografen ter wereld.

In 2008 ben ik gestart als professionele fotograaf. Sinds die tijd heb ik erg veel fotoshoots mogen maken. Van zwangerschap naar babyfotografie en van gezin tot familie. Dit is later uitgebreid naar kinderfotografie waarbij we de focus leggen op de spontaniteit van de kinderen. Fotofeestjes is er later bij gekomen waarbij de jarige of de vrijgezel in het zonnetje wordt gezet. We hebben altijd veel lol en bouwen een groot feest in de studio of op locatie en maken groepsfoto’s individuele foto’s en alle leuke combinaties die je maar wilt.

Bij fotofeestjes is het van belang dat de foto's goed zijn maar dat er een goede sfeer wordt gecreëerd waardoor je veel gekke en spontane foto's kunt maken. Met een workshop visagie kun je elkaar opmaken en leer je van de visagist hoe je dit allemaal moet doen. Deze cursus maakt het fotofeest helemaal compleet.

Intussen heb ik van mijn hobby mijn full-time job gemaakt en heb ik met mijn jarenlange ervaring verschillende familie fotoshoots mogen maken. Door de jaren heen heb ik diverse internationale Awards voor fotografie gewonnen. Met trots kan ik zeggen dat mijn klanten erg tevreden zijn over mijn werk!

fotograaf Stefan Segers van familieshoot

Wat kost een fotoshoot vrijgezellenfeest

 

Reserveer een vrijgezellendag fotofeestje

Budget

alleen groepsfoto’s

Bij deze fotoshoot is perfect te combineren met andere activiteiten die in de planning staan. De fotoshoot duurt een uur en in deze tijd gaan we alleen groepsfoto's. Omdat de shoot ongeveer een uur duurt is deze perfect te plannen tussen verschillende activiteiten. Er is ook geen visagie inbegrepen dus zorg dat iedereen al opgemaakt is zodat we direct kunnen beginnen met de fotoshoot.

Wat krijg je

✔ Uitleg van de fotograaf
✔ Foto’s samen met de bruid
✔ Groepsfoto’s met iedereen
✔ Online fotogalerij met alle bewerkte foto's

Aantal personen: 7 tot 15
Duur fotoshoot: maximaal 1 uur
Prijs: Eur 29,- pp (minimaal 7 personen)

vrijgezellendag fotoshoot in de fotostudio

Deluxe

groepsfoto’s, solo en alle andere gewenste combi's

Bij deze fotoshoot worden jullie eerst welkom geheten en bespreken we wat we allemaal gaan doen tijdens deze fotoshoot. Jullie krijgen allemaal een lekker glas prosecco als welkomstborrel. Op tafel staan wat kleine versnaperingen maar jullie mogen zelf ook eten en drinken mee nemen.

We beginnen met de groepsfoto om iedereen een beetje los te krijgen. Nadat we een aantal leuke groepsfoto's gemaakt hebben gaan we verschillende combinaties fotograferen met de bruid. We gaan ook losse foto's van iedereen maken om zo een hele ruime keuze aan foto's te hebben.

Wat krijg je

✔ Welkomstborrel
✔ Uitleg van de fotograaf
✔ Borrelnootjes
✔ Foto’s samen met de bruid
✔ Groepsfoto’s met iedereen
✔ Portretfoto's van iedereen
✔ Online fotogalerij met alle bewerkte foto's

Aantal personen: 7 tot 15
Duur fotoshoot: 1-2 uur
Prijs: Eur 39,- pp (minimaal 7 personen)

vrijgezellendag fotoshoot

Premium (met visagie workshop)

workshop visagie + groepsfoto’s, solo en alle andere gewenste combi's

Dit is de meest uitgebreide optie en ook meteen de leukste. Bij binnenkomst worden jullie welkom geheten en krijgen een welkomstdrankje (Prosecco). Daarna gaan jullie samen met de visagist aan de slag.

Tijdens de workshop zal de visagist de bruid opmaken en uitleg geven over hoe ze te werk gaat. Jullie kunnen je eigen make-up spullen mee nemen en spiegel zodat je dit bij jezelf of bij een vriendin kunnen toepasen. Heb je niet dezelfde spullen als de visagist zal ze uitleg geven wat je allemaal kunt doen met de spullen die je wel meegenomen hebt.

Na de workshop gaan we beginnen met de fotoshoot. Als eerste gaan we de grote groepsfoto maken om in te komen en na een aantal verschillende foto's gaan we verder met kleinere groepjes. Niet iedereen heeft ervaring voor de camera en daarom begeleid ik jullie met verschillende poses bij goed werken. Elke gewenste combinatie kom aan de beurt. We maken ook losse portret foto's van iedereen zodat we veel variatie hebben. Mocht we allemaal nog zin hebben kunnen we afsluiten met een gave groepsfoto.

Tussendoor kun je met elkaar kletsen onder het genot van een hapje en drankje. Ik zorg dat er eten en drinken is. Maar willen jullie zelf eten en drinken mee nemen mag dit natuurlijk ook.

Na de fotoshoot worden de foto's zorgvuldig uitgezocht en allemaal bewerkt. Deze serie foto's worden op de klanten galerij geplaatst waar je ze kunt bekijken en downloaden.

Wat zit allemaal inbegrepen

✔ Welkomstborrel
✔ Visagie workshop (de bruid wordt professionele opgemaakt)
✔ Uitleg van de fotograaf
✔ Hapjes en drankjes
✔ Foto’s samen met de bruid
✔ Groepsfoto’s met iedereen
✔ Portretfoto's van iedereen
✔ Online fotogalerij met alle bewerkte foto's

Aantal personen: 7 tot 15
Duur fotoshoot: 2 tot max 3,5 uur
Prijs: Eur 59,- pp