Cakesmash fotoshoot

Is je kindje (bijna) jarig en wil je dit op een speciale manier vieren? Hoe mooi is het dan om een cakesmash fotoshoot te doen voor zijn of haar verjaardag? Helemaal leuk is het natuurlijk om deze cake smash foto’s dan te gebruiken voor de uitnodiging. Je kleine kan heerlijk kliederen met en smullen van zijn of haar eigen gigantische cake smash taart!

Voor de cake smash fotoshoot

We overleggen eerst waar jullie de cake smash shoot willen laten maken. Dit kan bij jullie thuis of een andere locatie maar ook bij mij in de fotostudio. Ik heb een lege witte fotostudio waar de shoot wordt gemaakt. Versieringen kunnen heel leuk zijn voor de fotoshoot en mag je allemaal mee nemen zodat we er een gave set van kunnen maken. Wil je de fotoshoot bij je thuis doen, dan neem ik mijn mobiele fotostudio mee zodat we goed licht hebben om de foto's te maken.

Voor deze fotoshoot is niet alleen de jarig belangrijk maar ook de taart. De smash cake kan ik voor je bestellen in blauw of roze, maar als je zelf heel handig bent mag je ook zelf een taart maken of ergens kopen.

De cakesmash fotoshoot

Voor we gaan smashen maken we eerst een kleine mini fotoshoot met leuke kleding en zonder de plakkerige handjes en zonder de cake smash taart. Een korte fotosessie zonder taart dus trek de mooiste verjaardagoutfit aan.

Na de mini fotoshoot is het tijd voor de cake smash. Tijdens de cakesmash fotoshoot wordt het een echt feestje. Bij een deze fotoshoot maak ik zo veel mogelijk spontane foto's van je baby met een mooi taartje. Ze mogen op de taart slaan en lekker met hun handjes opeten.

De fotoshoot duurt ongeveer 45 minuten en dat is voor zo'n kleine lang zat. Alle studiofoto’s worden gemaakt met blote voeten.

familieshoot cakesmash fotoshoot_00009.jpg
smash cake
cakesmash fotoshoot thuis meisje
mini fotoshoot voor de cake smash
cake smash fotoshoot jongen
smash cake wordt net neer gelegd

Na de cakesmash fotoshoot

Na de shoot ruimen we alles weer netjes op en mag de kleine weer aangekleed worden. De foto's van de cake smash shoot zijn na een paar dagen al uitgewerkt en op de klanten galerij geplaatst. Afhankelijk van welk pakket je hebt kun je kiezen voor de 10 gaafste foto's of alles in één keer downloaden.

Tips voor de cake smash fotoshoot

Kleine kinderen weten vaak niet wat ze met een taart aanmoeten, laat daarom je kindje vooraf thuis een keer spelen met een taart met botercrème. Als ze het al een keer gevoeld hebben, vinden ze het vaak niet meer eng! Dit komt echt ten goede van je sessie!

Het is erg leuk om de naam van je kindje in bijvoorbeeld blokletters meenemen. Je kan ze in een kleur bestellen, zelf verven, glitters erop doen of iets wat past bij je stijl die je hebt gekozen. Op Aliexpress vind je heel veel leuke artikelen voor een cakesmash fotoshoot. Denk aan slingers, letter, vlaggen, ballonnen. Let er wel op dat verzenden soms wat lang duurt, dus bestel alles op tijd. In de Dorpstraat in Zoetermeer zit Party Point waar je ook veel leuke artikelen hebt die je kunt gebruiken tijdens de fotoshoot, dat scheelt weer tijd (maar kan soms duurder zijn dan Aliexpress).

met papa en mama op de foto voor de cakesmash fotoshoot
smash cake
smash cake
smash cake
cake smash fotoshoot
smash cake fotoshoot meisje
cake smash boy
fotograaf Stefan Segers

fotograaf Stefan Segers

Van kleins af aan wist ik dat ik iets in de grafische industrie wilde doen. Na de middelbare school ben ik naar het Grafisch Lyceum gegaan om te studeren als grafisch ontwerper en daarna ben ik naar fotovakschool gegaan om fotografie te studeren. Na de fotovakschool heb ik mijn studie vervolgd bij de beste bruidsfotografen en portretfotografen ter wereld.

In 2008 ben ik gestart als professionele fotograaf. Sinds die tijd heb ik erg veel fotoshoots mogen maken. Van zwangerschap naar babyfotografie en van gezin tot familie. Dit is later uitgebreid naar kinderfotografie waarbij we de focus leggen op de spontaniteit van de kinderen. Ook kreeg ik veel vragen naar cake smash fotoshoots en heb een aantal tests gedaan waarbij iedereen heel enthousiast was. Daarom heb ik er nu ook echt een aparte pagina voor gebouwd.

Intussen heb ik van mijn hobby mijn full-time job gemaakt en heb ik met mijn jarenlange ervaring verschillende familie fotoshoots mogen maken. Door de jaren heen heb ik diverse internationale Awards voor fotografie gewonnen. Met trots kan ik zeggen dat mijn klanten erg tevreden zijn over mijn werk!

Smash Cake mini studio

Wat kost een cakesmash fotoshoot?

De fotoshoot duurt ongeveer 45 minuten. In deze tijd maak ik eerst foto’s zonder de taart en daarna doen we de cake smash.

Een fotoshoot heb je al voor 199,-. Je ontvangt 10 foto’s digitaal in hoge resolutie, zonder watermerk, waarmee je kunt doen wat je wilt. Omdat de foto’s van hoogwaardige kwaliteit zijn kunt u hier een fotoboek van maken of af laten drukken op canvas.

Kun je niet kiezen tussen alle leuke foto’s dan zou je ook een upgrade erbij kunnen kopen voor 50,- waarbij je alle foto’s digitaal krijgt.

Wil je een gaaf aandenken aan de fotoshoot kun je ook kiezen voor de fotoshoot + afdruk voor 249,-. Je krijgt dan van de leukste foto een canvas afdruk op 60x40cm. Er zitten geen digitale foto’s bij dit pakket.

Ook bij het fotoshoot + afdruk pakket kun je een upgrade kopen voor 50,- waarbij je alle foto’s erbij krijgt.

De fotoshoot kunnen we op locatie doen maar is ook mogelijk in de fotostudio. De huur van de fotostudio is €30.

Een cake smash taart kan ik ook voor jullie regelen. Als je aangeeft of de cake smash taart voor een meisje is of het wordt een cake smash boy can weet ik welke kleur besteld moet worden. De kosten van de taart zijn 35,-

fotoshoot + 10 digitale foto’s voor 199,-
fotoshoot + canvas 60x40cm afdruk voor 249,-

Check mijn beschikbaarheid