• leuke en fotoshoot van 1 uur op locatie

 • het aantal personen maakt niet uit

 • foto's in hoge kwaliteit

 • ook mogelijk op zaterdag

** upgrade naar alle digitale foto's +50,-
** huur fotostudio +30,-

 • leuke en fotoshoot van 1 uur op locatie

 • het aantal personen maakt niet uit

 • de beste foto wordt netjes bewerkt

 • 1 professionele canvas 60x40cm

** overige afdrukken bestellen via de webshop
** huur fotostudio +30,-


cadeaubon fotoshoot 

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Geef een fotoshoot cadeau! De cadeaubon is voor iedere fotoshoot te bestellen. Je geeft van te voren aan welk pakket je wilt en welke eventuele upgrades. Daarna krijg je een factuur met een digitale cadeaubon welke je zelf kunt printen en geven. Erg leuk om te geven en om te krijgen!

familieshoot fotoshoot buytenpark zoetermeer

hoe verloopt je familieshoot

 • Nadat we een datum en tijd hebben afgesproken stuur ik een digitale factuur welke via iDeal betaald kan worden. De factuur dient voor de familieshoot te zijn voldaan.

 • Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat we mooie composities krijgen en dat het licht goed valt waardoor je een schitterend resultaat krijgt.

 • Bij een fotoshoot in de studio kun je meteen in de computer zien wat het resultaat is waardoor we zien of een bepaalde compositie of glimlach werkt. Zo kunnen we samen de fotoshoot perfect afronden.

 • Buiten hebben we geen laptop bij ons maar lopen we lekker rond en maken we veel foto's waardoor er veel te kiezen valt. Ik probeer binnen 1 week alles online te hebben staan zodat jullie snel kunnen nagenieten en een keuze kunnen maken.

Fotoshoot + digitale foto's

Kies je voor het digitale pakket met 10 digitale foto's? Dan zet ik alle foto's van de foto's online op de gallery waar jullie de 10 beste foto's kunnen uitkiezen met het "like" systeem waarbij je een hartje klikt op de foto's die je leuk vindt. Wanneer je er 10 hebt uitgekozen kun je dit doorgeven en dan ga ik alles netjes bewerken en zet ik deze klaar voor download.

Het is ook mogelijk om het pakket uit te breiden naar alle digitale foto's. Dit kun je tijdens de reservering aangeven of eventueel ook na de shoot. Ik zet dan alle bewerkte beelden online welke je kunt opslaan op je computer.

Fotoshoot + canvas afdruk

Wanneer je kiest voor pakket met afdruk dan kun je via de online gallery kijken welke foto je favoriet is en aan mij doorgeven. Ik zorg ervoor dat de foto netjes bewerkt wordt en wordt verstuurd naar het vaklab waar een professionele afdruk wordt gemaakt.

Het is ook mogelijk om tegen een eventuele upgrade-prijs je canvas om te zetten naar bijvoorbeeld Dibond, Forex, glas etc. Het beste is om een keer langs te komen op kantoor waar een muur vol hangt met inspiratie. Ook is het mogelijk om het formaat aan te passen naar wens. De 60x40cm is het meeste gevraagde formaat maar soms komt het voor dat de muur waar de foto komt groot is en een groter formaat gewenst wordt. Vraag naar de mogelijkheden.

Bij groepen fotograferen fotograferen we alle gewenste combinaties. Het maakt niet uit met hoeveel personen je op de foto wilt. In de studio hebben we plek tot 20 man maar buiten kun je zoveel personen op de foto zetten als je wilt. Naast een grote groepsfoto kunnen we ook andere combinaties maken. We maken in het uur van de fotoshoot alle gewenste combinaties. Denk hierbij maar eens aan de grote groep, de gezinnen los, de kinderen, opa en oma met de kleinkinderen, maar ook losse portretten.

Reiskosten buiten Zoetermeer zijn 0,50 p/km. Ik werk vanuit Zoetermeer in de studio en buiten. Het is ook mogelijk om buiten Zoetermeer af te spreken, maar omdat dit extra reistijd in beslag neemt rekening ik daar aparte reiskosten voor

familieshoot kinderen langs de waterkant.jpg

familieshoot inplannen?

Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan mijn beschikbaarheid of vraag dan wat meer informatie aan of bestel ook zo'n onwijs leuke familieshoot. Bellen kan natuurlijk ook op 065-3338796.

digitale beelden

De beste beelden worden zorgvuldig uitgezocht. Na de fotoshoot is het tijd om alle beelden goed te bekijken en uit te zoeken welke het beste zijn gelukt. Soms zijn er meerdere foto's gemaakt van hetzelfde moment en daaruit zoek ik dan de beste uit. Het uitzoeken neemt vaak de meeste tijd in beslag omdat je echt de beste beelden wilt bewaren.

De beelden worden gecorrigeerd op belichting, compositie, kleur en contrast. De foto's uit de camera zijn al heel erg mooi, maar kunnen altijd nog een tikje extra hebben waardoor het beeld net iets meer gaat leven. Soms is een beeld wat lichter of donkerder mooier, maar ook de uitsnede kan veel bepalen. Kleur en contrast zogen ervoor dat de belichting en compositie nog meer tot hun recht komen.

We exporteren en comprimeren de beelden. Nadat alles uitgezocht is en bewerkt is het tijd om de beelden te exporteren en te comprimeren zodat de bestanden goed leesbaar worden en makkelijk verstuurd kunnen worden via internet.

Je ontvangt de beelden online via de klanten galerij. Het versturen van de beelden kan op verschillende manieren. Digitaal is het veiligst en snelst. Ik heb op de familieshoot website een een speciale foto galerij waar de foto’s uitgezocht kunnen worden en ook gedownload.

Je kunt de ontvangen beelden door ons of zelf laten afdrukken. Alle beelden die je ontvangt zijn in hoge resolutie waardoor ze ook prima bruikbaar zijn om af te drukken voor in bijvoorbeeld een fotoboekje.

Foto samenvoegen: fantastische groepsfoto's. Optioneel is het mogelijk om foto's samen te voegen tot perfecte foto. Het bewerken en samenvoegen van foto's kost 15,- per foto. Klik hier voor meer informatie

afdrukken

Er zijn tegenwoordig legio mogelijkheden om af te drukken. Graag adviseer ik je wat het beste bij je thuis past. Maak een afspraak om langs te komen en ik adviseer je graag over de vele afdruk mogelijkheden. Wanneer je al weet wat je graag wilt hebben kun je ook direct bestellen via de online webshop.

Wanneer je gekozen hebt voor de fotoshoot + canvas afdruk krijg je de leukste foto afgedrukt op canvas met formaat 60x40cm. Het kan best zijn dat je een groter formaat mooier vind in huis of misschien wil je geen canvas maar een ingelijste foto, of foto op aluminium? Dat is geen probleem! Na het kiezen van het product wordt het bedrag van de canvas die bij de fotoshoot zat in mindering gebracht op de eindfactuur.

De meest voorkomende afdrukken zijn canvassen met en zonder lijst en fotoafdrukken op aluminium. De ingelijste canvas geeft een heel andere uitstraling door de mooie baklijst die er omheen zit en maakt het net wat chiquer. Maar een canvas zonder lijst is misschien net weer wat hipper. Een foto op aluminium is een straks en modern.

Het is heel handig dat je thuis gaat kijken waar je van plan bent je afdruk(ken) op te hangen en dat je weer hoeveel ruimte je daar voor vrij hebt zodat we tijdens het kiezen van het type afdruk ook meteen weten welk formaat het beste aan de muur hangt.


Populaire fotoafdrukken

 

canvassen

Meest gekozen formaten
60x40 - 59,-
60x80 - 95,-

XL Formaten
80x80 - 117,-
80x120 - 159,-
100x100 - 161,-
100x150 - 256,-

Panorama formaten
80x40 - 73,-
100x50 - 109,-

familieshoot canvassen

fotoafdrukken

Meest gekozen formaten
13x18 - 6,-
20x30 - 10,-
30x45 - 25,-

Ingelijste foto's
(met of zonder passe partout)
30x45 - 60,-
50x50 - 86,-

Panorama formaat
80x40 - 101,-

familieshoot fotoafdrukken