Familie fotoshoot

 
familieshoot met gezin in het westepark 1.jpeg

Fotoshoot met je familie

Bent u trots op uw prachtige gezin of familie? Het liefst legt u elk moment vast om er later op terug te kunnen kijken. Samen met uw gezin of familie voor een professionele camera is de perfecte manier om uw trots vast te leggen. Achteraf ontvangt u digitaal de kwalitatief hoogwaardige foto’s zodat u er mee kan doen wat u wil. Hangt u ze aan de muur of geeft u een foto op canvas cadeau?

Om er voor te zorgen dat het resultaat naar jullie wens zal zijn kijken we tussendoor samen naar de beelden. Dan kunnen we kijken of er poses aangepast moeten worden. Na circa 1 uur zit de fotoshoot er op en zijn er genoeg foto’s gemaakt om een selectie te kunnen maken van de mooiste foto’s.

Waarom een familie fotoshoot?

Nu uw kinderen of misschien wel kleinkinderen nog klein zijn, vliegt de tijd en gaan ze voor u het weet al naar de middelbare school. Een mooi moment om door een professionele fotograaf vast te leggen. Of dit nou met z’n vieren is of met z’n tienen, Familieshoot zorgt voor kwalitatief hoogwaardige foto’s waar u met een glimlach op terug zal kijken.

Een fotoshoot met familie is tevens een leuk idee om als cadeau te geven. Het is een cadeau waar lang op terug gekeken kan worden én ook nog eens erg leuk is om te doen. Door de jarenlange ervaring van Familieshoot wordt ervoor gezorgd dat iedereen op z’n gemak is tijdens het maken van de foto’s. Dit resultaat in spontane gezellige foto’s.Werkwijze van Familieshoot

Wanneer u kiest voor een fotoshoot bij Familieshoot zullen we eerst kennis maken om te bespreken wat we gaan doen zodat jouw wensen hier in meegenomen kunnen worden. Als we een datum en locatie vast hebben gezet zijn alle voorbereidingen getroffen, de shoot kan beginnen. Pas als iedereen er klaar voor is starten we met het maken van de foto’s. Tijdens de shoot zullen we verschillende poses afwisselen waardoor er variatie ontstaat in de foto’s. Tussen het maken van de foto’s door nemen we de tijd om de gemaakte foto’s te bekijken. Zo kunnen we samen beslissen of de foto’s naar wens zijn of dat er eventueel een aantal foto’s opnieuw gemaakt moeten worden.

Familie fotoshoot op locatie

Familieshoot is erg flexibel betreft de locatie waar de fotoshoot plaats gaat vinden. Zo is het mogelijk om de familieshoot in onze professionele studio plaats te laten vinden, maar ook buiten de studio kunnen we jouw familie vastleggen!

Een aantal voorbeelden van locaties waar de fotoshoot kan plaatsvinden is bij jullie thuis, in het bos, op het strand of in een park. Uiteraard is de locatie afhankelijk van het weer. Als we de familieshoot buiten hebben gepland is het van belang dat het niet gaat regenen. Wanneer er regen wordt voorspeld en de datum niet te verplaatsen is, is het mogelijk om de shoot alsnog naar binnen te verplaatsen.

Familiefoto op canvas

Wanneer alle foto’s er op staan, is het mogelijk om deze te laten bewerken. Zo kunnen er onder andere effecten worden aangebracht waardoor een foto wordt gepersonaliseerd. De foto’s zullen van hoge kwaliteit zijn waardoor het ook mogelijk is om deze op canvas te laten maken of toe te voegen aan een fotoboek. Een professionele familiefoto op canvas is tevens een leuk cadeau om te geven aan een familielid!

familie fotoshoot - familieshoot
familie fotoshoot - familieshoot
familie fotoshoot - familieshoot
familie fotoshoot - familieshoot
familie fotoshoot - familieshoot
familie fotoshoot - familieshoot

Wat kost een familie fotoshoot

familieshoot-10-digi.jpg
familieshoot-afdruk.jpg

** op de prijzenlijst vind je alle upgrade mogelijkheden

Reserveer een familie fotoshoot