Foto kinderfeestje

Wie wil er nu geen super tof, hip, origineel, spetterend kinderfeestje?! Dit modellen feestje is voor alle coole meiden die van make up en foto’s maken houden. Een topfeest waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Fotostudio

Kom voor dit fotofeest naar de fotostudio. In de fotostudio maken we gebruik van een witte vloer en witte achtergrond waarmee je van de frisse foto’s maakt.

We beginnen altijd even met een korte introductie en daarna kan iedereen zich gaan omkleden in hun meegebrachte outfits en gaan we daarna aan de slag met het fotofeestje.

Tijdens de shoot maken we groepsfoto’s van iedereen samen en kunnen we uiteraard ook andere combinaties maken.

Het leukst is als de meiden al helemaal opgetut zijn en een extra set kleding mee brengen zodat we halverwege kunnen switchen.

Ook mag er eten en drinken mee genomen worden zodat er tussendoor wat gesnoept of gedronken kan worden. We kunnen eten en drinken voor jullie regelen maar als jullie zelf allemaal eten en drinken willen meenemen mag dit uiteraard ook.

Losse portretten is ook altijd leuk om te doen en kan allemaal worden gemaakt. Het belangrijkste is dat we vooral veel lol gaan maken en tussendoor wat foto’s schieten.

Laat je verwennen en verrassen; met een blijvende herinnering als resultaat! Organiseer nu dit super leuke kinderfeest voor al je vriendinnen en voel je helemaal jarig. 

“TIP: Denk aan accessoires zoals hoeden, sjaals en zonnebrillen niet!”

Je hoeft niet perse jarig te voor een fotofeestje met kinderen. Het is ook heel leuk om met een groep vriendinnen een fotofeest te organiseren.

Voor- en napret

Het fotofeestje begint al dagen van te voren met de voorpret. De kids kunnen met hun mooiste glitterkleding komen voor de fotoshoot. Overleg met elkaar van te voren wat je wilt aantrekken tijdens de fotoshoot en duik de kast in om je leukste kleding uit te zoeken.

Wat heel handig kan zijn is dat je met z’n alle een thema bedenkt en daarop de kleding aanpast. Op deze manier krijg je eenheid in de foto’s. Voor thema’s kun je van alles bedenken zoals bijvoorbeeld K3, Circus, sport, Amerika, pyjama party, superhelden.

De fotoshoot

Nadat iedereen aangekleed is en klaar voor de fotoshoot wordt er uitgelegd wat we allemaal gaan doen en hoe we dat gaan doen. We beginnen met de groepsfoto om even lekker in te komen en daarna maken van iedereen los foto’s, en kleine groepjes. Op die manier weet je zeker dat de jarig met iedereen op de foto is geweest. In de studio heb ik een witte achtergrond.

Foto kinderfeestje buiten

Wanneer je de fotoshoot gaat doen kun je kiezen voor de fotostudio of een andere locatie naar keus. Heel gaaf is een fotoshoot in het park. Bij lekker weer kunnen we bijvoorbeeld naar het Westerpark in Zoetermeer gaan waar we rond kunnen rennen op zoek naar de mooiste plekken om samen met de kinderen op de foto te gaan.

Het mooie van het park is dat er veel schaduw is door de hoge bomen dat voor zacht licht zorgt. Maar we kunnen natuurlijk ook in het open veld waar het licht hard is om zo een compleet andere look te krijgen.

Geef bij de reservering aan waar je voorkeur naar uit gaat (fotostudio of een buiten locatie).

Bekijken en ontvangen van de foto’s

Na de fotoshoot worden de foto’s allemaal uitgezocht en alle bruikbare foto’s worden professioneel bewerkt. Binnen een aantal dagen zijn de foto’s klaar en worden ze op de klanten galerij geplaatst. Op deze beveiligde omgeving kun je de foto’s bekijken en downloaden. Wanneer je het wachtwoord door stuurt aan de andere kinderen kunnen ook zij de foto’s bekijken en downloaden.


fotograaf Stefan Segers

In 2008 ben ik gestart als professionele fotograaf. Sinds die tijd heb ik erg veel fotoshoots mogen maken. Van zwangerschap naar babyfotografie en van gezin tot familie. Dit is later uitgebreid naar kinderfotografie waarbij we de focus leggen op de spontaniteit van de kinderen. Maar ook fotofeestjes komen geregeld voor en dan maken we een groot feest in de studio of op locatie.

Na mijn middelbare school ben ik door gaan studeren als grafisch ontwerper en daarna ben ik naar fotovakschool gegaan. Vervolgens heb ik mijn studie vervolgd bij de beste bruidsfotografen en portretfotografen ter wereld.

Intussen heb ik van mijn hobby mijn full-time job gemaakt en heb ik met mijn jarenlange ervaring verschillende familie fotoshoots mogen maken. Door de jaren heen heb ik diverse internationale Awards voor fotografie gewonnen. Met trots kan ik zeggen dat mijn klanten erg tevreden zijn over mijn werk!

fotograaf Stefan Segers
foto kinderfeestje in de fotostudio bij familieshoot

Wat kost fotoshoot feestje?

De fotoshoot duurt ongeveer 1-1.5 uur. In dit uur maken we alle gewenste combinaties en composities, denk aan de hele groep, foto met 2 personen samen. Daarnaast kun je ook een extra set kleding mee nemen waarmee je op de foto kan. Bij de fotostudio kun je gemakkelijk gratis parkeren.

Leeftijd: 7 t/m 15 jaar
Aantal personen: 7 tot 15 (minder mag ook maar dan betaal je voor 7)
Duur fotoshoot: maximaal 1 uur
Prijs: Eur 25,- pp
Huur fotostudio: 30,-

Wat zit allemaal inbegrepen

✔ uitleg en begeleiding door de fotograaf
✔ 1-1,5 uur fotoshoot
✔ alle bruikbare foto’s
✔ professionele fotobewerkingen
✔ online klanten galerij waar je de foto’s kunt bekijken en downloaden

fotofeestje bij familieshoot in de fotostudio

Check mijn beschikbaarheid