Achter de schermen bij een familieshoot

Het is al weer een tijd geleden dat ik wat op mijn weblog geplaatst heb, maar dat komt omdat ik de weblog opgesplitst heb. Er is nu geruime tijd een weblog op www.trouwshoot.nl waar ik al mijn bruiloften en tips en tricks op vermeld. De nieuwe website van familieshoot.nl zal binnenkort ook online gaan met daarbij ook een weblog dus het zal hier iets minder druk worden dan jullie van mij gewend waren.

Ik wil toch nog even de weblog aanvullen met een leuk filmpje wat ik gister gemaakt heb. Dit is een film van een familieshoot op locatie.Ik had de mazzel dat ik Jordie bij me had om te filmen waardoor we deze film hebben kunnen maken.

In de film zie je hoe ik te werk ga tijdens een familieshoot op locatie. De groepsfoto's, gezinsfoto's en portretten komen aan de orde.