Newborn fotografie

Heel speciaal en lief

 
familieshoot-newborn-fotografie.jpg

Lekker bij jullie thuis

De puurheid en zachtheid van de eerste levensdagen zijn heel bijzonder, dagen om nooit te vergeten. Newborn fotografie met een pasgeboren baby voelt dan ook als het vastleggen van een groot wonder. De manier waarop ze in je armen liggen, hoe vredig ze ademen en hoe klein hun teentjes zijn, dat zijn kostbare dingen en herinneren je aan het moment dat je elkaar voor het eerst ontmoette.

Wanneer fotograferen

Het mooiste moment is om in de eerste 14 dagen na de geboorte foto’s te maken. Uw kindje is dan nog zeer flexibel en kan dan in diverse houdingen gelegd worden. We nemen echt de tijd voor de newborn fotografie en er wordt aan alles gedacht. We kunnen gebruik maken van diverse attributen om de baby op een bijzondere manier vast te leggen. De newborn fotoshoot vind bij jullie thuis (regio randstad) plaats en voor de shoot neem ik alle benodigdheden mee. Een witte muur, mooi licht en een mooie vloer is al voldoende om in te werken. De set neemt dus niet veel ruimte in beslag. We maken het liefst geen gebruik van flitsers wat fijn is voor de kleine baby. Mooi daglicht is voldoende om de mooie foto’s te maken.

Een herinnering aan de muur

Naast de newborn fotografie is het ook mogelijk een foto op canvas af te nemen. Foto’s afgedrukt op canvas zijn in korte tijd enorm populair geworden en mooi voor aan de muur bij u in huis. U kunt zelf via de online bestel website de foto uitkiezen die u op canvas afgedrukt wilt hebben. Naast canvas bieden we tegenwoordig ook afdrukken op dibond, forex, ingelijste canvassen, hout en glas. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Wat kost een newborn fotoshoot

199,-

fotoshoot 1 uur
+ 10 digitale foto's **

 

249,-

fotoshoot 1 uur
+ afdruk op canvas 60x40cm **

 

** op de prijzenlijst vind je alle upgrade mogelijkheden

newborn-fotografie-familieshoot.jpg