Foto samenvoegen: fantastische groepsfoto's

Wanneer ga je foto's samenvoegen

Tijdens het fotograferen van groepen mensen kan het gebeuren dat niet iedereen op de juiste manier gefotografeerd is. Het kan zijn dat iemand net knippert of niet de juiste kant op kijkt. Erg jammer want de rest staat er wel goed op. Met Photoshop is dit op te lossen door 2 of meerdere foto's te combineren. Ik haal bijvoorbeeld een gezicht uit een foto en plaats deze dan op een andere foto. Vervolgens werk ik dit netjes af zodat je niet kunt zien dat deze foto's gecombineerd zijn. Het kan een tijdrovende klus zijn maar het geeft uiteindelijk een perfecte foto welke we kunnen afdrukken voor op aan de muur.

Altijd goed resultaat door foto’s samen te voegen

Fotobewerking software

Voor het bewerken van mijn foto's maak ik gebruik van het programma Capture One Pro. Deze software is van de bodem af ontworpen om de hoogste kwaliteit uit een RAW beeld te genereren. Dit programma lijkt op Lightroom maar is kwalitatief een stuk beter. In Capture On Pro pas waar nodig de belichting, contrast en uitsnede aan waarna ik vervolgens met Photoshop de combinaties maak van de meerdere foto's door deze in lagen over elkaar heen te leggen.

In de foto hierboven zie je een voorbeeld van foto's die gecombineerd zijn tot een nieuwe foto. Kijk ook even naar het filmpje waarin ik uitleg hoe ik de foto's combineer. Het filmpje is versneld zodat het niet al te saai wordt.

fotos-samenvoegen
fotos-samenvoegen

Meer weten?

Het combineren van foto's tot 1 perfecte foto kost slechts 15 euro per foto.

Wanneer je deze gecombineerde foto door mij laat afdrukken voor aan de muur krijg je de bewerking gratis

Wilt u ook beelden bewerkt hebben uit uw fotoshoot neem dan gerust contact met me op voor het maken van een afspraak.