familieshoot fotofeestje in de fotostudio.jpg

Een fotofeestje voor jong en oud

Voor een topfeest waar nog lang over nagepraat gaat worden, kun je bij ons terecht in onze professionele fotostudio. Deze fotoshoots zijn speciaal voor groepen vrienden en vriendinnen en familieleden. Tijdens de shoot maken we groepsfoto’s van iedereen samen en kunnen we uiteraard ook andere combinaties maken. Losse portretten is ook altijd leuk om te doen en kan allemaal worden gemaakt. Het belangrijkste is dat we vooral veel lol gaan maken en tussendoor wat foto’s schieten.

We beginnen altijd even met een korte introductie met een drankje en een hapje. Daarna kan iedereen zich gaan omkleden in hun meegebrachte outfits en gaan we daarna aan de slag met het fotofeestje.

We kunnen eten en drinken voor jullie regelen maar als jullie zelf allemaal eten en drinken willen meenemen mag dit uiteraard ook.

TIP: Denk aan accesoires zoals hoeden, sjaals en zonnebrillen niet!

Fotofeestje voor kinderen

Een fotofeestje met kinderen is vaak met een verjaardag of een vriendinnen fotofeest.

Voor- en napret

Het fotofeestje begint al dagen van te voren met de voorpret. De kids kunnen met hun mooiste glitterkleding komen voor de fotoshoot. Overleg met elkaar van te voren wat je wilt aantrekken tijdens de fotoshoot en duik de kast in om je leukste kleding uit te zoeken.

Wat heel handig kan zijn is dat je met z’n alle een thema bedenkt en daarop de kleding aanpast. Op deze manier krijg je eenheid in de foto’s. Voor thema’s kun je van alles bedenken zoals bijvoorbeeld K3, Circus, sport, Amerika.

De fotoshoot

We beginnen met de groepsfoto om even lekker in te komen en daarna maken van iedereen los foto’s (of kleine groepjes). We werken een witte achtergrond en hebben ook fotoachtergronden die voor 1 of 2 personen te gebruiken is.

De foto’s worden op een bestel website geplaatst waar iedereen foto’s zelf kan bestellen. Aanvullend kunnen de foto’s ook afgekocht worden en verspreid onder de kinderen.

Tussendoor kunnen de kinderen genieten van de lekkernijen die op tafel liggen en limonade drinken zoveel ze willen. Kortom, een speciaal feest die niet snel vergeten zal worden.

“De meiden hebben het helemaal te gek gevonden. Het eindresultaat is super!”

 
zwart.png

Vrijgezellenfeest fotoshoot in de studio

Zijn jullie een vrijgezellenfeestje aan het organiseren? Verras dan al je vriendinnen met een vrijgezellen fotoshoot. Wij weten hoe we deze dag op bijzondere wijze vast kunnen leggen op de foto.

Maak er een leuk dagje van en sluit af met een spetterende vrijgezellen fotoshoot met een professionele fotograaf. Wij zullen jullie pose tips geven en zowel individueel als in verschillende groepssamenstellingen fotograferen in de studio. Jullie komen allemaal aan bod om te poseren voor de camera, ook de groepsfoto ontbreekt niet.

De fotoshoot

De invulling van jullie fotoshoot kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen; spannend, sexy, chique, lief, mysterieus of als echte glamourgirl. Voorop staat dat we er met zijn allen een paar gezellige uurtjes van maken, met een schitterend resultaat! Neem in ieder geval zelf kleding en accessoires (glamourkleding, gala jurken, hoge hakken, topjes, boa’s, hoeden, oorbellen) mee. Het fotofeest duurt tussen de 1 en 3 uur afhankelijk van de extra’s die je afneemt.

Visagie workshop

Om extra mooi op de foto eruit te zien is goede make-up belangrijk. Als extra optie is een visagie workshop ook mogelijk. Tijdens de visagie workshop (die ongeveer 1 tot 1.5 uur duurt) onder leiding van één (of meerdere) gediplomeerde visagisten leert iedereen een eigen make-up aan te brengen en zich gereed te maken voor de fotoshoot. De bruid krijgt deze dag extra aandacht van de visagist.

Altijd een groot succes en ook altijd een topsfeer!

“Dit was echt een dag om niet te vergeten.“

 
zwart.png

Babyshower fotoshoot

Wanneer een vriendin zwanger is zou het leuk kunnen zijn een fotoshoot met haar en de vriendinnen groep te maken. Net als bij een vrijgezellen fotoshoot kun je de zwangere verrassen en leuke spelletjes bedenken om te doen naast de fotoshoot. Uiteraard is het ook de bedoeling de fotoshoot te doen.

De fotoshoot

Tijdens de fotoshoot maken we uiteraard foto’s van de zwangere om naast de groepsfoto’s ook mooie foto’s van de buik te hebben. Groepsfoto’s met z’n alle maar ook in kleine groepjes kunnen we maken. Wat ook leuk is om verschillende baby accessoires mee te nemen en in de studio op te hangen en in de foto te verwerken. Laat je creativiteit maar er op los gaan.

 

Wat kost een fotofeestje

199,-

fotoshoot 1 uur
+ 10 digitale foto's **

 

249,-

fotoshoot 1 uur
+ afdruk op canvas 60x40cm **

 

** op de prijzenlijst vind je alle upgrade mogelijkheden

familieshoot-familie-fotoshoot-in-het-park.jpg