Familie fotoshoot

Met gezin of familie op de foto

 
familieshoot gezinsfoto in het park 1.jpg

Familie fotoshoot in de studio

Voor fotoshoot met je gezin of fotoshoot met de familie is het sleutelwoord harmonie. Door middel van dezelfde kleur en kleding kun je vermijden dat één persoon er duidelijk uitspringt qua outfit. Met het toepassen van deze harmonie krijgt iedereen even veel aandacht op de foto.

We maken verschillende foto’s in allerlei leuke poses, zodat u een goede keuze hebt om de perfecte foto of foto’s er uit te kiezen. Ondanks dat we met een groep zijn proberen we altijd spontane foto’s te maken. Met een aantal kleine trucjes krijgen jullie dit tijdens de shoot zo voor elkaar.We werken met een witte of zwarte achtergrond in de studio.

Naast de familie fotoshoot hebben we ook tijd voor de gezinnen apart en ook losse portretten zijn zeker mogelijk. We gaan een uur lekker lol maken en zorgen voor een hoop mooie foto's.

 

Kledingtips voor de fotoshoot

kleur afstemmen

  • Het mooist zijn de wat lichtere kleuren en het liefst effen.

  • Kies twee of 3 kleuren die bij elkaar passen en stem dit met elkaar af.

  • Drukke prints, streepjes, logo’s raden we niet aan omdat dit afleid. Het is niet zo dat niemand effen kleding aan moet maar voorkom dat het een chaotisch geheel wordt.

geen drukke prints

  • Ga je met laagjes werken (jasje, blouse over t-shirt of hemdje voor extra kleuraccenten), dan is het zeker aan te raden om ook accessoires te dragen (denk aan een kleurige sjaal, of meerdere armbanden die dan die extra touch geven).

  • Bedenk ook dat, als iedereen in een lichte kleur gekleed is, die ene persoon in het zwart er heel erg uitspringt. Dat geldt natuurlijk ook andersom (groep donker, een persoon licht). Waar het dus op neer komt is dat er niet één persoon duidelijk domineert qua outfit, tenzij dat juist de bedoeling is natuurlijk.

overleg met elkaar

  • Denk ook aan de seizoenen: liever geen dikke winterse trui voor de een terwijl de ander een zomers hemdje draagt.

  • Het komt jullie foto’s beslist ten goede als er vooraf met elkaar over nagedacht is en de kleding op elkaar is afgestemd.

  • Schoenen altijd goed maar denk ook eens aan blote voeten. Dit kan ook erg leuk op de foto staan.

Familie fotoshoot op locatie

Een familie fotoshoot met het gezin of de familie op locatie is ook een mogelijkheid. Je gaat samen 1 uur op pad met de fotograaf. Denk eens aan een dagje naar het park. Hier kunnen we spelletjes doen met de kinderen en op de juiste momenten even een shot van iedereen samen. Uiteraard zijn eigen ideeën die jullie karakter of humor als gezin/familie naar buiten laten komen zijn daarom ook altijd welkom. Een aantal dingen die u mee zou kunnen nemen voor een locatieshoot zijn: kleed (om op te zitten), voetbal, tennisset, drinken en eten, zonnebril, hoed.

Sommige mensen vinden het prettiger dan in de studio om op locatie gefotografeerd te worden doordat je meer vrijheid hebt. Zowel in de studio als op locatie proberen we zo min mogelijk te poseren maar op een meer lifestyle manier te fotograferen. Maak er een gezellig dagje uit van, na de fotoshoot lekker ontspannen en uitrusten bij een strandtent of restaurant in de buurt.

 
 
 

Wat kost een familie fotoshoot

199,-

fotoshoot 1 uur
+ 10 digitale foto's **

 

249,-

fotoshoot 1 uur
+ afdruk op canvas 60x40cm **

 

** op de prijzenlijst vind je alle upgrade mogelijkheden

familieshoot-familie-fotoshoot.jpg