Zon of Regen: Jouw Familieshoot in De Binnentuin

Familiefoto’s zijn kostbare herinneringen die we voor altijd bewaren. Ze vertellen ons verhaal en verbinden ons met de toekomst. In De Binnentuin in Bleiswijk is er een speciale plek die deze foto’s nog mooier maakt. Het maakt niet uit of de zon schijnt of dat het regent, hier kun je altijd terecht voor een prachtige fotoshoot.

De Locatie

Ooit een plek waar planten zorgvuldig werden gekweekt, nu een prachtige setting voor uw familieportretten. De Binnentuin, een omgebouwde kas in Bleiswijk, biedt een unieke combinatie van natuurlijke uitstraling en beschut comfort. Met een lange geschiedenis als kas, is deze locatie getransformeerd tot een officiële trouwlocatie en een prachtige plek voor fotoshoots. Bovendien is De Binnentuin heel toegankelijk, gelegen vlak bij de snelweg, waardoor het een fluitje van een cent is om er te komen. Met ruime parkeergelegenheid direct voor de deur, is het gemakkelijk om aan te komen en je direct te concentreren op het vastleggen van de familieshoot.

Rondleiding door de Binnentuin in Bleiswijk. Copyright Tilly van der Knaap

Voordelen van De Binnentuin

Of het nu giet van de regen of de zon hoog aan de hemel staat, in De Binnentuin schijnt altijd het perfecte licht voor jouw fotoshoot. Omringd door het levendige groen van de planten, voelt elke foto als een stukje natuur dat je mee naar huis neemt. En geen zorgen over het weer; het dak boven je hoofd houdt iedereen droog. Meerdere klanten zijn dol op de exotische sfeer van de tropische tuin. Ze zeggen dat het een fantastische plek is, niet alleen voor foto’s, maar ook voor het vieren van speciale gelegenheden. Hier, tussen de bloeiende planten en onder het transparante dak, vind je een plek waar elk moment telt en elke lach gevangen wordt in een perfecte foto.

Visuele Aspecten

De ruimtelijkheid van de kas maakt het mogelijk om met diepte te spelen, waardoor een onscherpe achtergrond ontstaat die uw familie in de schijnwerpers zet. Klanten hebben de veelzijdigheid van de locatie benadrukt, met de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te fotograferen, wat zorgt voor een diversiteit aan beelden.

De Binnentuin is een plek met twee bijzondere delen. Het eerste deel is een groene wereld vol bomen, planten en bloemen, compleet met een vijver en een schattig bruggetje. Er zijn allerlei hoekjes waar je lekker kunt zitten. Het is perfect om allerlei leuke en creatieve familiefoto’s te maken.

Stap uit het groene paradijs en je komt in een heel ander stuk van De Binnentuin. Hier zijn geen planten, alleen maar ruimte met geel zand op de grond. Het voelt een beetje alsof je in een grote, lege hal staat, wat het een stoere uitstraling geeft. Dit gele zand maakt de foto’s warm en gezellig. In dit deel van de kas zie je de glazen muren en het dak goed, wat zorgt voor een echte kas-sfeer. Perfect voor foto’s die net iets anders zijn en een stoere uitstraling hebben. Vanwege de ruimte kun je hier ook perfecte groepsfoto's maken.

In beide delen van De Binnentuin kun je prachtige foto’s maken. Of je nu bij de planten of in de lege kas bent, je familie staat altijd mooi in beeld. En door de ruimte kun je spelen met de achtergrond, die soms scherp en soms wazig is. Dat geeft een mooi effect aan je foto’s.

Praktische Informatie

Het vastleggen van De Binnentuin voor uw fotoshoot is heel eenvoudig. Nadat u samen met mij, uw fotograaf, en uw familie een datum heeft gekozen, kunt u zelf contact opnemen met De Binnentuin om te zien of de locatie beschikbaar is op de gewenste dag. U kunt dan direct alle details bespreken, zoals de prijs en speciale wensen. De Binnentuin staat bekend om zijn flexibiliteit, dus zelfs als het weer onvoorspelbaar is, kun je rekenen op een prachtige fotoshoot.

Website: https://debinnentuin.com

Adres: Chrysantenweg 40, 2665 LL Bleiswijk

Telefoon Hans: 06-24813405

Selfie tijdens familieshoot in de Binnentuin met familiefotograaf Stefan Segers
Selfie tijdens familieshoot in de Binnentuin met familiefotograaf Stefan Segers

Geïnspireerd? Neem Contact Op!

Is je interesse gewekt door de prachtige mogelijkheden van De Binnentuin? Ziet je jouw familie al stralen in deze unieke omgeving? Voor meer informatie of om uw eigen fotoshoot te plannen, neem gerust contact met mij op via onderstaand formulier 👇🏼

Samen maken we er een onvergetelijke ervaring van!

handtekening Stefan
 
familiefotograaf Stefan Segers
Stefan Segers
Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.
https://www.stefansegers.nl
Vorige
Vorige

Duinen, Zonlicht en Lachende Gezichten: BTS van een Familiefotoshoot

Volgende
Volgende

Familie fotoshoot: Een uur lachen en gave foto’s