Leuk foto idee huwelijksjubileum

Het vereeuwigen van onvergetelijke momenten, dat is belangrijk - zeker als het gaat om momenten en gebeurtenissen die je als gezin of familie met elkaar deelt! Gelukkig bestaan er manieren om de beste momenten van je leven altijd bij je te hebben, zoals bijvoorbeeld het maken van prachtige familiefoto's in een studio of een park.

Ben je al lang getrouwd en lijkt het leuk om een jubileum te vieren? Dan is het een goed idee om dat samen met je familie en vrienden vieren. Maar natuurlijk wil je naderhand ook nog elke dag herinnerd kunnen worden aan deze prachtige dag, zodat je kunt nagenieten. Dan is een familie fotoshoot echt iets voor jou!

Familiefotografie vereeuwigt je jubileum

Of je nu 5, 10, 20 jaar of langer getrouwd bent, je wilt het vieren. Dan doe je dat met je eigen familie of vrienden, toch? De beste herinnering van die feestelijke dag komt echter in de vorm van prachtige foto's, die je daarna in huis kunt zetten en elke dag opnieuw kunt zien. Het belangrijkste is natuurlijk dat die foto's van goede kwaliteit zijn en perfect weergeven hoe die dag er heeft uitgezien. En daarvoor is de hand van een professionele fotograaf onmisbaar!

Maar waarom zou je nu op de diensten van een familiefotograaf moeten vertrouwen? De voordelen van een professional reiken ver. Hieronder een overzicht!

De voordelen van een familiefotograaf op jouw jubileum

Als familiefotograaf houd ik me bezig met het maken van de beste familiefoto's van jouw familie - en dat geeft op een jubileum zeker een meerwaarde. De voordelen lees je hieronder:

1. De mooiste momenten nooit meer vergeten

Foto's zijn een momentopname, waarop je spontane emoties en de saamhorigheid van je gezin op de best mogelijke manier vastlegt. Zo kan je zelfs jaren later nog altijd nagenieten van die leuke fotoshoot. Of je nu foto's wil laten nemen van het hele gezin, enkel de kinderen of jij met je partner, alles kan!

2. Foto's van de beste kwaliteit

Daarbij maak ik als familiefotograaf natuurlijk enkel gebruik van het allerbeste apparatuur. Zo ben je zeker van foto's die de kleinste details weergeven, perfect in elkaar zitten op het vlak van licht, kleur en meer. Het resultaat is een prachtige foto die die mooie herinnering weer helemaal tot leven brengt!

3. Een uitstekende service

Bij mij krijg je complete service. Als familiefotograaf zorg ik voor de fotoshoot, het uitzoeken en bewerken tot het opsturen van digitale foto's, alles zit erbij inbegrepen. Op die manier hoef je je dus geen zorgen meer te maken over de fotoshoot tijdens je huwelijksjubileum. Als fotograaf zorg ik niet alleen voor goede foto’s, maar help ik je ook met verschillende poses tijdens de fotoshoot. Na de fotoshoot krijg je de digitale foto's en kan je er ook voor kiezen om foto's af te laten drukken.

Als familiefotograaf houd ik me na de fotoshoot bezig met het selecteren van de foto’s (op basis van jouw voorkeuren), zodat enkel de mooiste foto's uiteindelijk in je huiskamer komen te prijken!

Hoe gaat het maken van familiefoto's in zijn werk?

Het is belangrijk dat je precies weet hoe ik als familiefotograaf te werk ga tijdens de huwelijksjubileum fotoshoot. Wanneer je goed voorbereid bent is zal de fotoshoot een stuk makkelijker verlopen waardoor ik de mooiste foto's van jullie kan maken, zodat die speciale dag voor altijd vereeuwigd is.

Een familie fotoshoot doen we in bepaalde stappen. Zo wil ik eerst weten wat je verwachtingen zijn, voor welke gebeurtenis het is en wat meer belangrijke info. Dit is ook belangrijk om je comfortabel te voelen voor de camera. Vervolgens worden een locatie en datum vastgelegd en worden voorbereidingen getroffen: de shoot kan nu beginnen!

De locatie bepaalt ook wat voor soort foto’s er gemaakt wordt. In de fotostudio is een witte achtergrond waarbij de nadruk licht op poses en combinaties, en buiten betrek je meer de achtergrond in de foto en gaan we op zoek naar de mooiste plekken om gave foto’s te maken. We verzinnen verschillende poses en composities, waardoor er spontane variatie ontstaat en er méér dan genoeg foto's zijn om uiteindelijk uit te kiezen. Tussen de foto's door kijken we samen naar het resultaat, en passen we eventueel wat poses of locatie aan. Daarbij geeft het tussendoor bekijken van de foto’s je meer zekerheid omdat je meteen ziet wat wel of wat niet goed werkt. Zo ben je zeker dat je de familieshoot goed verloopt en je de mooiste foto's maakt!

Laat prachtige foto's maken van uw jubileum, op locatie

Als je je jubileum viert met je hele familie of gezin, dan wil je dat natuurlijk doen op een plaats waar je je op je gemak voelt. Ik pas me gemakkelijk makkelijk en zie meteen op de locatie waarop ik moet letten om perfecte foto’s te maken. Op deze manier hoef je je daar niet meer druk over te maken en kan je genieten van de fotoshoot.

Familie fotoshoots zijn op zich erg flexibel, zeker op het vlak van locatie. Veel mensen kiezen ervoor om de foto's op eigen locatie te laten nemen, zoals thuis of op een natuurterrein, maar het is ook mogelijk om foto's in de studio te laten nemen.

Hieronder nog enkele voorbeelden van goede locaties:

  • In het bos

  • In het park

  • Bij een feestlocatie (zoals een hotel of feestzaal)

  • Op het strand

  • Gewoon thuis

  • De trouwlocatie van jullie trouwdag

Het spreekt voor zich dat de locatie van de familie fotoshoot ook afhankelijk is van het weer. Is de shoot buiten gepland maar regent het onverwachts, dan kan de shoot alsnog naar een binnenlocatie of de fotostudio worden verplaatst!

Wat vinden andere families van familieshoot

Haal méér uit familie fotoshoots, met leuke extra's

Niets zo leuk als prachtige foto's van de hele familie, die allemaal mooi zijn uitgedost om het huwelijksjubileum te vieren. De tijd gaat immers snel, en het is dan ook een goed idee om die speciale, magische momenten zo goed mogelijk vast te leggen. Een professionele familiefotograaf helpt je daarbij in de vorm van kwalitatieve foto's die prachtig in je huis staan.

Wil je foto's van uw hele familie of enkel het gezin? Een familieshoot maakt het mogelijk. Welke keuze je ook maakt, je er kan zeker zijn van foto's die perfect weergeven hoe prachtig het jubileum is geweest.

Natuurlijk hoeft het daar niet te stoppen; je kunt je foto's eventueel als cadeau geven, zodat al je familieleden of vrienden ook een exemplaar in huis kunnen zetten. Nog beter dan een foto in je eigen huis, zijn foto's waar je samen als gezin of familie op kunt terugkijken.

Tenslotte kan ik als familiefotograaf je helpen bij het verwerken én afwerken van al jouw foto's. Denk hierbij aan het samenvoegen van verschillende foto’s omdat er net één persoon net per ongeluk knipperde met zijn of haar ogen. De mogelijkheid om 2 foto’s samen te voegen tot één perfecte is dan de oplossing waarbij ik kan helpen.

De foto's van hoge kwaliteit, wat het ook mogelijk maakt om deze in een canvas, plexiglas of aluminium te laten zetten. Op die manier kun je ze dan ook meteen een plaatsje geven in je interieur!

Zijn er veel te veel mooie foto’s gemaakt dan kan je er ook voor kiezen om een digitaal fotoalbum te laten maken. Je hangt de mooiste foto aan de muur en van de andere foto’s maak je een gaaf fotoalbum om het jubileum weer te herbeleven. Alles kan als je het nemen van foto's op je jubileum over laat aan een professionele familiefotograaf!

Spontaniteit, dat maakt een mooie foto

Vaak hebben mensen moeite met poseren voor foto's. Het is ook logisch dat niet iedereen vaak voor de camera staat en dan kan wat ongemakkelijk voelen. Spontaan op de foto staan is helemaal niet zo gemakkelijk, zeker als het gaat om een intieme gebeurtenis - zoals een huwelijksjubileum. Gelukkig is het maken van familiefoto's doorgaans iets eenvoudiger, aangezien familieleden zich bij elkaar comfortabeler voelen.

Om échte spontane, menselijke en mooie foto's te kunnen nemen, is de aanwezigheid van een professionele fotograaf echter ook belangrijk. Dankzij ervaring met familiefotografie en verschillende settings en poses kan een ik je helpen om je beter op je gemak te voelen. Het resultaat is dat de foto's spontaan en ongedwongen overkomen. En dat zorgt er natuurlijk voor dat de atmosfeer en emoties tijdens jouw jubileum nog beter vastgelegd kunnen worden.

Ben je klaar om je jubileum voor altijd te vereeuwigen, en daar een unieke ervaring van te maken met het hele gezin? Laat je dan fotograferen, en geniet nog elke dag na van prachtige foto's!

Familie fotoshoot fotograaf Stefan Segers

Ik ben werkzaak sinds 2008 als professionele fotograaf. Ik heb intussen honderden families en gezinnen voor mijn camera gehad. Van bruiloft tot zwangerschap naar babyfotografie en van gezin tot familie. Dit is later uitgebreid naar kinderfotografie waarbij we de focus leggen op de spontaniteit van de kinderen. Daarenaast fotografeer ik ook fotofeestjes en dan maken we een groot feest in de studio of op locatie.

Na mijn middelbare school ben ik door gaan studeren als grafisch ontwerper en daarna ben ik naar fotovakschool gegaan. Vervolgens heb ik mijn studie vervolgd bij de beste bruidsfotografen en portretfotografen ter wereld.

Van mijn passie heb ik mijn full-time job gemaakt en is het leukst wat je kan doen. Door de jaren heen heb ik diverse internationale Awards voor fotografie gewonnen. Met trots kan ik zeggen dat mijn klanten erg tevreden zijn over mijn werk!

Stefan Segers
Sinds 2008 werkzaam als fotograaf met als specialiteit portretten, families, kinderen en bruiloften.
https://www.stefansegers.nl
Vorige
Vorige

Het perfecte licht voor familiefotos

Volgende
Volgende

Foto’s laten maken van mijn baby