Portretfotografie

Mooie foto voor websites,
social media en andere media

RABO van t Wout_DSC07575.jpg

Zakelijke portretfotografie

Goede portretten van personeel of CEO’s kunnen van cruciaal belang zijn voor de uitstraling van het bedrijf.  Wanneer een CEO een interview heeft met een magazine wordt er altijd gevraagd of er foto’s van de desbetreffende meneer of mevrouw zijn. Het is dus altijd handig van goed materiaal voorzien te zijn. Wij proberen ons in te leven in het bedrijf en bespreken van te voren wat we van plan zijn qua opzet van het licht en de foto.

We kunnen de portretfotografie in de studio doen maar ook op locatie op het bedrijf of bij een project waar het bedrijf aan werkt. Op deze manier kunnen we gevarieerd materiaal maken welke goed bruikbaar is voor bijvoorbeeld een magazine.

Social media headshot

Naast gedrukte media is social media niet meer weg te denken van vandaag de dag in de zakelijke wereld. Facebook, Linked In, Twitter of je eigen website; allemaal netwerksites waar je jezelf en je bedrijf op een mooie manier kunt profileren. Goede portretfotografie zal dit daarbij versterken.

Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe identiteit voor je bedrijf wilt is het van groot belang de eventuele portretfoto’s door een goede fotograaf te laten maken. Hij weet de juiste, vaak wat formele, uitstraling neer te zetten, zodat je bedrijf de gewenste professionaliteit laat zien. Portretten in hetzelfde bedrijf zullen allemaal op dezelfde moeten worden neergezet, dit bevordert de corporate identity van je bedrijf.Portretten kunnen in de studio gemaakt worden, maar we komen net zo makkelijk bij je op kantoor om samen een geschikte plek uit te zoeken, waar de opnames gemaakt kunnen worden.

Of het nu gaat om de “board of directors” of een presentatie van uw personeel op uw website, samen overleggen we welke sfeer en uitstraling het beste bij het bedrijf past.

Uiteraard zijn onze portretfoto’s ook prima te gebruiken voor uw privé netwerksites. Naast de zakelijke uitstraling kunnen we ook een casual foto maken.

Vanaf het eerste moment dat wij elkaar ontmoeten is een ontspannen sfeer erg belangrijk voor mij. Dit zorgt ervoor dat we samen het maximale uit de sessie halen. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat iedereen uitkijkt naar een fotosessie.

Na de shoot worden alle bruikbare foto’s bewerkt en geëxporteerd in hoge kwaliteit en klaar gezet als downloadbaar bestand. De portretfoto’s zijn bruikbaar zijn voor de sociale media, websites maar ook voor gedrukte media.

 

Wat kost een newborn fotoshoot

199,-

fotoshoot 1 uur
+ 10 digitale foto's **

 

249,-

fotoshoot 1 uur
+ afdruk op canvas 60x40cm **

 

** op de prijzenlijst vind je alle upgrade mogelijkheden

portretfotografie-prijzen.jpg