Schoenmaker

Wat is het ontzettend leuk foto's met familie te laten maken. In een prachtige studio waar je je direct op je gemak voelt. Het resultaat: super leuke foto's. Wij zijn er enorm blij mee!

Read More
Stefan Segersfotofeestje
familie van Nierop

Na overleg via de mail en telefonisch is Stefan bij ons thuis langs geweest om de foto's van de cakesmash te maken. Wij vinden het fijn dat het niet allemaal gemaakte foto's zijn maar vooral ook mooie en spontane foto's. De foto's zijn van uitstekende kwaliteit en iedereen reageert zeer positief als we ze laten zien.

Read More
Stefan Segersnewborn
familie Fonhof

Heel erg bedankt voor de geweldige mooie foto's die je hebt gemaakt van onze zoon Dion. Je stelde Dion erg op zijn gemak waardoor het hele mooie spontane maar vooral geweldig mooie foto's zijn geworden. We krijgen er veel complimenten over! Voor iedereen die een leuke reportage voor de kinderen wilt hebben is Stefan absoluut een aanrader.

Read More
Stefan Segersnewborn
Astrid

We zijn bij Stefan geweest voor zwangerschapsfoto's. Het werd een heel geslaagde sessie. De foto's sluiten precies aan bij wat we wilden en ze zijn erg goed gelukt. Het voelde een beetje raar in het begin om zo te poseren, maar Stefan gaf hele goede, duidelijke aanwijzingen en is een kei in je op je gemak stellen. Wij zijn er heel erg blij mee.

Read More
Stefan Segerszwanger
Safke

Mijn vrouw is zelf zeer kritisch over foto's, en zij was zeer tevreden over het afgeleverde werk. Als fotograaf komt hij zelf met ideeën, en staat open voor de ideeën van de klant. De gemaakte foto's zijn goed scherp, en de belichting is uitermate goed gelukt. Ik zou hem dan ook van harte aanbevelen, en hij is voor mij eerste keus voor toekomstige klussen.

Read More
Stefan Segerszwanger
Baby Sophie

★★★★★
Erg leuke foto's laten maken van onze dochter van 3 maanden. Stefan liet zich heel erg leiden door hetgeen wat zij aangaf prettig te vinden en wat niet en forceerde niets om toch bepaalde poses op de foto te krijgen. Wat huilen hoort er bij op zo'n leeftijd maar door zijn aanpak meer dan voldoende leuke foto's ontvangen welke al 2 dagen na de shoot in de brievenbus lagen!!

Read More
newbornStefan Segers
kinderen de Boer

★★★★★
De kinderen 7 en 9 jaar oud hadden zin om naar de fotograaf te gaan, maar dat het zo leuk zou zijn hadden ze niet gedacht! Stefan zorgt dat de sfeer ontspannen is en dat de kinderen zich snel op hun gemak voelen. Dit is zichtbaar op de foto's. Mooie foto's met net dat ene unieke moment.

Read More
zwangerschap Cynthia

★★★★★
Tijdens de hele fotoshoot nam hij de tijd om ons beter te leren kennen en onze wensen goed door te nemen. Het was ongedwongen en er was een ontspannen sfeer. Van alles was mogelijk en we kijken terug op niet alleen mooie foto's maar ook een leuke belevenis en dagje uit. Een echte aanrader!

Read More
Baby Vigo

★★★★★
Via vrienden kwamen we bij Stefan terecht voor een fotoshoot van onze zoon van 10 maande. Het zijn echt superleuke foto's geworden en wij vinden het ook een groot voordeel dat de foto's op een bestelsite komen voor kwaliteitsafdrukken maar ook gewoon op een cd. Als onze zoon groter is gaan we zeker ook buiten een keer foto's laten maken.

Read More
Noa

★★★★★
Wij hebben een fotoshoot gedaan voor het kinderfeestje van onze dochter. Stefan ging prima overweg met de groep enthousiaste meiden met een prachtige fotoserie als gevolg. De studio was prachtig, goed bereikbaar met goede parkeergelegenheid. Een absolute aanrader voor een kinderfeestje!

Read More
gezin Moes

★★★★★
Via google gevonden, zeer professioneel maar toch een relaxte sfeer. Leuke ideeën en een hele mooie set foto's aan overgehouden. Zeker een aanrader, komt afspraken na en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Read More
familie de Vos

★★★★★
Ik ben ook heel tevreden over de fotoshoot van Stefan! Ook de kinderen vonden het leuk. ook fijn dat er , nadat de familieshoot met iedereen was gemaakt, nog tijd en ruimte was om ieder gezin apart op de foto te zetten, 2 vliegen in 1 klap! Stefan bedankt!

Read More
Anne

★★★★★
We hebben een spetterend fotofeestje gehad voor verjaardag van 12-jarige dochter! De meiden hebben het helemaal te gek gevonden. Met 8 meiden heeft Stefan zeer mooie groepsfoto's gemaakt waarbij hij ze heel goede tips gaf voor het mooiste en leukste resultaat. Ontspannen sfeer en de zeer professionele begeleiding was precies afgestemd op acht 12-jarige (drukke en giechelige) dames! Het eindresultaat is super!

Read More
Jakobien

★★★★★
Wij hebben een enorm leuke fotoshoot gehad bij Stefan! Hij nam er echt de tijd voor, stelde ons op ons gemak en heeft supermooie en professionele foto's gemaakt. Een aanrader!

Read More
familie Kloppers

★★★★★
We hebben erg gelachen en dat kun je wel zien op de foto’s. Ook hebben wij het als prettig ervaren dat Stefan meedenkt over het soort foto welke wij aan de muur wilden hebben en ons verschillende soorten afdrukken heeft laten zien, zodat de keus makkelijker werd.

Read More