• leuke en fotoshoot van 1 uur op locatie

 • het aantal personen maakt niet uit

 • foto's in hoge kwaliteit

 • ook mogelijk op zaterdag

** upgrade naar alle digitale foto's +50,-
** huur fotostudio +30,-

 • leuke en fotoshoot van 1 uur op locatie

 • het aantal personen maakt niet uit

 • de beste foto wordt netjes bewerkt

 • 1 professionele canvas 60x40cm

** overige afdrukken bestellen via de webshop
** huur fotostudio +30,-

familieshoot fotoshoot buytenpark zoetermeer

hoe verloopt je familieshoot

 • Nadat we een datum en tijd hebben afgesproken stuur ik een digitale factuur welke via iDeal betaald kan worden. De factuur dient voor de familieshoot te zijn voldaan.

 • Tijdens de fotoshoot zorg ik ervoor dat we mooie composities krijgen en dat het licht goed valt waardoor je een schitterend resultaat krijgt.

 • Bij een fotoshoot in de studio kun je meteen in de computer zien wat het resultaat is waardoor we zien of een bepaalde compositie of glimlach werkt. Zo kunnen we samen de fotoshoot perfect afronden.

 • Buiten hebben we geen laptop bij ons maar lopen we lekker rond en maken we veel foto's waardoor er veel te kiezen valt. Ik probeer binnen 1 week alles online te hebben staan zodat jullie snel kunnen nagenieten en een keuze kunnen maken.

Fotoshoot + digitale foto's

Kies je voor het digitale pakket met 10 digitale foto's? Dan zet ik alle foto's van de foto's online op de gallery waar jullie de 10 beste foto's kunnen uitkiezen met het "like" systeem waarbij je een hartje klikt op de foto's die je leuk vindt. Wanneer je er 10 hebt uitgekozen kun je dit doorgeven en dan ga ik alles netjes bewerken en zet ik deze klaar voor download.

Het is ook mogelijk om het pakket uit te breiden naar alle digitale foto's. Dit kun je tijdens de reservering aangeven of eventueel ook na de shoot. Ik zet dan alle bewerkte beelden online welke je kunt opslaan op je computer.

Fotoshoot + afdruk

Wanneer je kiest voor pakket met afdruk dan kun je via de online gallery kijken welke foto je favoriet is en aan mij doorgeven. Ik zorg ervoor dat de foto netjes bewerkt wordt en wordt verstuurd naar het vaklab waar een professionele afdruk wordt gemaakt.

Het is ook mogelijk om tegen een eventuele upgrade-prijs je canvas om te zetten naar bijvoorbeeld Dibond, Forex, glas etc. Het beste is om een keer langs te komen op kantoor waar een muur vol hangt met inspiratie. Ook is het mogelijk om het formaat aan te passen naar wens. De 60x40cm is het meeste gevraagde formaat maar soms komt het voor dat de muur waar de foto komt groot is en een groter formaat gewenst wordt. Vraag naar de mogelijkheden.

Bij groepen fotograferen fotograferen we alle gewenste combinaties. Het maakt niet uit met hoeveel personen je op de foto wilt. In de studio hebben we plek tot 20 man maar buiten kun je zoveel personen op de foto zetten als je wilt. Naast een grote groepsfoto kunnen we ook andere combinaties maken. We maken in het uur van de fotoshoot alle gewenste combinaties. Denk hierbij maar eens aan de grote groep, de gezinnen los, de kinderen, opa en oma met de kleinkinderen, maar ook losse portretten.

Reiskosten buiten Zoetermeer zijn 0,50 p/km. Ik werk vanuit Zoetermeer in de studio en buiten. Het is ook mogelijk om buiten Zoetermeer af te spreken, maar omdat dit extra reistijd in beslag neemt rekening ik daar aparte reiskosten voor


ook zo'n gave familieshoot in plannen?

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan wat meer informatie aan of bestel ook zo'n onwijs leuke familieshoot. Bellen kan natuurlijk ook op 065-3338796.


digitale beelden

De beste beelden worden zorgvuldig uitgezocht. Na de fotoshoot is het tijd om alle beelden goed te bekijken en uit te zoeken welke het beste zijn gelukt. Soms zijn er meerdere foto's gemaakt van hetzelfde moment en daaruit zoek ik dan de beste uit. Het uitzoeken neemt vaak de meeste tijd in beslag omdat je echt de beste beelden wilt bewaren.

De beelden worden gecorrigeerd op belichting, compositie, kleur en contrast. De foto's uit de camera zijn al heel erg mooi, maar kunnen altijd nog een tikje extra hebben waardoor het beeld net iets meer gaat leven. Soms is een beeld wat lichter of donkerder mooier, maar ook de uitsnede kan veel bepalen. Kleur en contrast zogen ervoor dat de belichting en compositie nog meer tot hun recht komen.

We exporteren en comprimeren de beelden. Nadat alles uitgezocht is en bewerkt is het tijd om de beelden te exporteren en te comprimeren zodat de bestanden goed leesbaar worden en makkelijk verstuurd kunnen worden via internet.

Je ontvangt de beelden online (bijvoorbeeld Dropbox of Pixieset). Het versturen van de beelden kan op verschillende manieren. Digitaal is het veiligst en snelst. We maken gebruik van Dropbox en Pixieset om alles snel en veilig te versturen.

Je kunt de ontvangen beelden door ons of zelf laten afdrukken. Alle beelden die je ontvangt zijn in hoge resolutie waardoor ze ook prima bruikbaar zijn om af te drukken voor in bijvoorbeeld een fotoboekje.

Foto samenvoegen: fantastische groepsfoto's. Optioneel is het mogelijk om foto's samen te voegen tot perfecte foto. Het bewerken en samenvoegen van foto's kost 15,- per foto. Klik hier voor meer informatie

afdrukken

Er zijn tegenwoordig legio mogelijkheden om af te drukken. Graag adviseer ik je wat het beste bij je thuis past. Kom langs en kies een van de vele creatieve mogelijkheden voor je fotoafdruk. Als je al zelf weet wat je graag wilt hebben kun je ook direct bestellen via de online webshop. Wil je nog meer producten zien zoals foot op aluminium of foto op glas maak dan gerust een afspraak om een langs te komen en inspiratie op te doen. Als je gekozen hebt voor de fotoshoot + afdruk en je wilt dan een upgrade doen dan gelden er andere prijzen voor de afdrukken. Vraag naar de mogelijkheden. Hier een kleine greep uit de afdrukmogelijkheden

canvassen

Meest gekozen formaten
60x40 - 59,-
60x80 - 95,-

XL Formaten
80x80 - 117,-
80x120 - 159,-
100x100 - 161,-
100x150 - 256,-

Panorama formaten
80x40 - 73,-
100x50 - 109,-


Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag dan wat meer informatie aan of bestel ook zo'n onwijs leuke familieshoot. Bellen kan natuurlijk ook op 065-3338796.


fotoafdrukken

Meest gekozen formaten
13x18 - 6,-
20x30 - 10,-
30x45 - 25,-

Ingelijste foto's
(met of zonder passe partout)
30x45 - 60,-
50x50 - 86,-

Panorama formaat
80x40 - 101,-