Ervaren familiefotograaf

Bent u op zoek naar een ervaren familiefotograaf? Dan zit u helemaal goed bij Familieshoot. Ons team staat graag voor u klaar om een professionele en onvergetelijke familieshoot te verzorgen.

Fotoshoot in de studio of op locatie Onze familiefotograaf Stefan Segers gaat professioneel te werk in onze studio. Voor gezins- en groepsfoto's is het sleutelwoord harmonie. Hier houdt de familiefotograaf dan ook altijd rekening mee. Wij maken voor u verschillende foto's in verschillende poses zodat u een goede keuze hebt om de perfecte foto of foto's er uit te kiezen.

Naast het fotograferen in onze studio is het ook mogelijk om met onze familiefotograaf een shoot op locatie te doen. Hierbij kunt u denken aan een mooi park waar uw kinderen lekker kunnen spelen en u kunt genieten van de natuur. Hierbij mag u zelf ook attributen meenemen zoals een kleed, zonnebril, hoed, eten of drinken enzovoort.

Meer informatie? Wenst u graag meer informatie, of wilt u direct een afspraak maken met onze familiefotograaf? Neem dan contact met ons op en vul het contactformulier in.

Waarom Familieshoot?

  • De nieuwste en beste apparatuur

  • Elke gewenste combinatie

  • Fotoshoot op locatie of in de fotostudio

Naam *
Naam
Gewenste datum
Gewenste datum