Babyfoto

Een prachtige babyfoto laten maken

Wilt u graag een onvergetelijke herinnering overhouden aan de eerste levensdagen van uw baby? Laat dan een prachtige babyfoto maken bij Familieshoot.

De puurheid en zachtheid van de eerste levensdagen van een baby zijn heel bijzonder, dagen om nooit meer te vergeten. Een fotosessie met een pasgeboren baby voelt dan ook als een groot wonder. Hoe vredig ze ademen, de manier waarop ze bewegen, dat zijn kostbare momenten die je herinneren aan het moment dat jullie elkaar voor het eerst ontmoetten. Het is zeer de moeite waard om deze prachtige herinneringen vast te leggen met een babyfoto. Familieshoot maakt de mooiste babyfoto's, met een unieke insteek.

De werkwijze van Familieshoot Het mooiste moment om een babyfoto te laten maken is in de eerste 14 dagen na de geboorte. Uw kindje is dan nog zeer flexibel en kan in diverse houdingen gelegd worden. Wij nemen altijd ruim de tijd voor het maken van een babyfoto, en aan alles wordt gedacht. Het is mogelijk om gebruik te maken van diverse attributen om de babyfoto specialer te maken. De fotoshoot kan bij u thuis plaatsvinden, er is weinig ruimte voor nodig. Een witte muur of mooie vloer is al voldoende. Alle gemaakt foto's worden gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd.

Contact Wilt u een blijvende herinnering van uw baby in de vorm van een mooie babyfoto? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Waarom Familieshoot?

  • De nieuwste en beste apparatuur

  • Elke gewenste combinatie

  • Fotoshoot op locatie of in de fotostudio

Wat kost een Familieshoot

  • fotoshoot + 10 bewerkte foto’s voor 199,-

  • fotoshoot + canvas 60x40cm voor 249,-

Opties

  • upgrade naar alle foto’s digitaal: 50,- extra

  • huur fotostudio: 30,- extra