De leukste familiefotograaf
uit regio Zoetermeer

 

Familiefoto laten maken?

Wilde u altijd al zo graag een prachtige foto met uw gezin of familie? Dan zit je bij familieshoot aan het juiste adres. Zoals onze naam al zegt, lever ik familiefoto’s naar wens.

FOTOSHOOT IN DE STUDIO

Voor gezins- en groepsfoto’s is het sleutelwoord harmonie. Als familiefotograaf houd ik daar dan ook altijd rekening mee. Ik maak verschillende foto’s in verschillende composities zodat je voldoende keuze hebt om de perfecte foto of foto’s er uit te kiezen.

fotoshoot op locatie

Naast de fotostudio is het ook mogelijk om een familiefoto op locatie laten maken. Hierbij kunt u denken aan een mooi park, strand, bij je thuis of de feest locatie. Het park is lekker ruim en heeft veel mooie plekken en prachtig licht. Hier kunnen we spelletjes doen met de kinderen en op de juiste momenten een familiefoto van iedereen samen nemen. Bij een shoot op locatie kunt je zelf ook accessoires meenemen zoals een kleed, hoed, zonnebril, voetbal enzovoort.

Vang het moment voor het te laat is

Baby's worden heel snel peuters. Als gezin heb je het al hartstikke druk en vergeet je soms hoe snel de kinderen groeien. Je zou toch niet de gemiste momenten willen missen? Wat is nou mooier dan een blijvende herinnering te hebben van het gezin?

Oma of opa gaan sneller dood dan je hoopt. Je weet dat het ooit gebeurd maar je hoopt uiteraard dat het voorlopig niet zal gebeuren. Als het dan gebeurd en je hebt dan geen mooie foto van oma is dit echt enorm jammer. Ik maak een mooie herinnering van oma of opa.

Niet iedereen houdt ervan om te poseren voor een foto. Wij hebben allemaal trucs om je te laten poseren zonder dat je het door hebt. In plaats van poseren heb je plezier in het maken van foto’s.

Heb je ook een lege muur in huis? Zou het niet fantastisch zijn om iets moois van je gezin aan de muur te hebben hangen? Wij hebben een groot assortiment aan afdrukmogelijkheden.

Ik ben geen onervaren fotograaf. Ik ben full time fotograaf en er zijn meer dan 400 klanten voor je geweest dus bij mij zit je wel goed.

familieshoot foto apparatuur

DE NIEUWSTE EN BESTE APPARATUUR

Ik maak alleen gebruik van de nieuwste en beste apparatuur waarmee ik je kan garanderen dat je de mooiste foto’s van ons krijgt. Met deze apparatuur heb je nog scherper beeld en meer beeld informatie waarmee je tot een perfect eindresultaat komt.

familieshoot in de fotostudio

ELKE GEWENSTE COMBINATIE

Bij mij kan je zelf bepalen hoe je op de foto wilt. Elke combinatie is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een groepsfoto van alle familieleden, of foto’s van de gezinnen. We gaan een uur gezellig aan het werk en proberen veel verschillende foto’s te maken.

familieshoot fotostudio #185 - Eerste Stationstraat 185

FOTOSHOOT OP LOCATIE OF IN DE FOTOSTUDIO

In de fotostudio maak ik gebruik van een witte achtergrond. De foto’s die ik daar maak zijn fris en helder van kleur. Met een foto in de fotostudio leg je de nadruk op de personen. Naast de fotostudio is het ook mogelijk om buiten mooie foto’s te maken. Bij deze foto’s worden ook de omgeving betrokken in de foto. Ideaal voor kleine kinderen die dan meer vrijheid hebben.

familieshoot-kinderen-in-de-fotostudio
 

IK MAAK EEN HERINNERING DIE ELK JAAR MEER EMOTIONELE WAARDE KRIJGT.

 
familieshoot leveranciers.jpg

Hoe lang duurt de shoot?

De fotoshoot duurt in totaal ongeveer 1 uur. Ik neem ruim de tijd om mooie foto’s van jullie te maken. Soms duurt de fotoshoot iets korter en soms loop ik meer uit. Als fotograaf houd ik niet van steeds bezig zijn met dezelfde pose. Daarom maak ik snel en veel foto’s in verschillende combinaties en verschillende locaties. Zo raken jullie het fotograferen niet snel zat. Ik zorg ervoor dat er voldoende mooie foto’s gemaakt worden welke ik op de online klanten galerij plaats.

Moet ik ver van te voren boeken?

De zaterdagen zijn vaak druk met familieshoot. Wil je een specifieke datum probeer dan ruim van te voren deze datum vast te leggen. Omdat een fotoshoot gemiddeld 1 uur duurt kan ik meerdere shoots op een dag inplannen. Dit is zeker mogelijk als ik de shoots op dezelfde locatie doe (zoals de fotostudio of het Westerpark). Ben je wat flexibeler dan kun je vrij snel een datum vastleggen voor de fotoshoot.

Door de weeks is er vaak meer ruimte om de fotoshot in te plannen, maar dan moeten jullie uiteraard ook kunnen.

Hoeveel personen mogen maximaal op de foto?

Voor een fotoshoot op locatie is er geen maximum aantal personen. We bekijken ter plekke hoe we iedereen zo goed mogelijk op de foto krijgen. Niet alleen de grote groep zetten we op de foto maar ook de diverse gezinnen en kinderen etc. We hebben een uur de tijd en welke combinaties we maken maakt mij niets uit.

De fotostudio is groot en kan daar tot ongeveer 16-20 personen op de foto zetten. Grotere groepen wordt astig omdat de rest van de fotostudio in beeld komt.

Er is niets waardevoller dan een fraaie canvas met familiefoto. Het is een herinnering die elk jaar meer emotionele waarde krijgt.

Wat doen we met slecht weer?

Als het slecht weer is op het tijdstip van de fotoshoot zijn er een paar opties. We kunnen de fotoshoot naar een ander tijdstip verplaatsen, mits dit in mijn en jullie planning past. We kunnen de fotoshoot op hetzelfde tijdstip in de fotostudio (Zoetermeer) laten plaatsvinden.

Men denkt dat het in Nederland vaak regent maar eigenlijk valt dit best mee dus het verplaatsen van een fotoshoot komt gelukkig niet vaak voor. Het regent in Nederland maar 7% van de tijd (waarvan de helft van de tijd nacht is), de kans is dus ook niet zo heel groot. Omdat de weersvoorspelling constant verandert kijken we een paar dagen van te voren wat het weer doet en ziet het er erg slecht uit dan houden we contact over wat we gaan doen.

Op welke dagen kunnen we op de foto?

Een fotoshoot kan zowel doordeweeks als op zaterdag plaatsvinden. Zondag is mijn enige vrij dag dus werk deze dag niet.

Waar wordt de fotoshoot gedaan?

Een familieshoot kan op elke locatie plaatsvinden die jullie graag willen. Ik zit in Zoetermeer gevestigd en binnen Zoetermeer reken ik geen reiskosten. Familieshoot fotografeer ik vaak in het Westerpark. Dit is een prachtig park vlak bij de snelweg en makkelijk aan te rijden. Willen jullie buiten Zoetermeer dan reken ik reiskosten (0,50 p/km)

Het is ook mogelijk om de fotoshoot in de fotostudio te doen. Ik heb een mooie witte fotostudio waar ik tot zo'n 20 man op de foto kan zetten. De studio is in Zoetermeer.

familieshoot in het park

fotograaf Stefan Segers van familieshoot

In 2008 ben ik gestart als professionele fotograaf. Sinds die tijd heb ik erg veel fotoshoots mogen maken. Van zwangerschap naar babyfotografie en van gezin tot familie. Dit is later uitgebreid naar kinderfotografie waarbij we de focus leggen op de spontaniteit van de kinderen. Maar ook fotofeestjes komen geregeld voor en dan maken we een groot feest in de studio of op locatie.

Na mijn middelbare school ben ik door gaan studeren als grafisch ontwerper en daarna ben ik naar fotovakschool gegaan. Vervolgens heb ik mijn studie vervolgd bij de beste bruidsfotografen en portretfotografen ter wereld.

Intussen heb ik van mijn hobby mijn full-time job gemaakt en heb ik met mijn jarenlange ervaring verschillende familie fotoshoots mogen maken. Door de jaren heen heb ik diverse internationale Awards voor fotografie gewonnen. Met trots kan ik zeggen dat mijn klanten erg tevreden zijn over mijn werk!

Familieshoot fotograaf Stefan Segers
Superleuke fotoshoot gehad. We hebben veel gelachen en er zijn veel goede foto’s uitgekomen!
— familie Eradus
Hij nam er echt de tijd voor, stelde ons op ons gemak en heeft super mooie en professionele foto’s gemaakt. Een aanrader!
— Jakobien
familieshoot op het strand