Zwangerschapsfotografie

Een en stijlvolle herinnering van je zwangerschap

 
familieshoot zwangerschapsfotografie.jpg

Foto’s van je buik

Een bijzondere periode is aangebroken en is zeker een mooie herinnering waard. Zwangerschapsfotografie kan zowel in de studio als op locatie gemaakt worden. U kunt samen met uw partner of als u al kinderen heeft met hun op de foto. Effen kleding staat over het algemeen het mooist op een foto. Vind je het mooi om accessoires tijdens de reportage te gebruiken, neem deze dan mee en we kijken wat leuk op de foto past. Je kunt daarbij denken aan kleine schoentjes, een mutsje, beschuit met muisjes, roze of blauwe linten, een knuffel, doorzichtige doeken, een buikband etc.

Tips voor de sessie

Wanneer je zwanger bent is het het mooiste om jouw buik te laten fotograferen, als je tussen 30 en 35 weken zwanger bent, dan is de buik mooi rond. Let erop dat je ongeveer 1.5 uur voor de sessie geen strakke kleding draagt die strepen of afdrukken in de huid achterlaat. Zwarte of witte kleding is erg mooi. Voor een witte of zwarte broek die niet helemaal meer past, is een witte of zwarte buikband een oplossing.

Je buik kun je op verschillende manieren laten fotograferen. Doe op de website inspiratie op zodat de fotograaf rekening kan houden met wat je wel en niet leuk vindt. Kijk ook eens in bijvoorbeeld tijdschriften over zwangerschap waar je veel inspiratie op kunt doen. Je kunt denken aan foto’s van alleen je buik of foto’s waarbij je gezicht ook op de foto komt. Het is ook mogelijk om de zwangerschaps fotoshoot te laten maken met je partner of met je andere kind(eren).

 
 

Wat kost een zwangerschaps fotoshoot

199,-

fotoshoot 1 uur
+ 10 digitale foto's **

 

249,-

fotoshoot 1 uur
+ afdruk op canvas 60x40cm **

 

** op de prijzenlijst vind je alle upgrade mogelijkheden

familieshoot-fotoshoot-familiefoto-75.jpg