familieshoot-kinderfotografie.jpg

 

Spontane kinderfotografie

Laat kinderen lekker zichzelf zijn

Kinderfotografie in de studio

We proberen zo veel mogelijk spontane en ongedwongen foto’s te maken. We doen dit door de kinderen eerst op hun gemak te laten komen en gaan daarna spelenderwijs met ze aan de slag. We beschikken over een aantal attributen in de studio waar we gebruik van kunnen maken, maar het is uiteraard ook mogelijk om eigen spullen mee te nemen om de shoot aan te kleden.

De kinderen kun je tijdens de shoot hier en daar wat aansturen maar we proberen ze lekker hun gang te laten gaan en zichzelf te laten blijven. Op deze manier krijg je de mooiste spontane foto's van ze.

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fotograaf die zijn vak verstaat.

Kinderfotografie op locatie

Wij werken ook op locatie zoals het park, strand of bij jullie thuis. Soms is dit prettiger voor kinderen omdat die zich prettig en vrij voelen in zijn/haar omgeving. Ook voor pasgeborenen kan dit erg fijn zijn. De kinderen kunnen lekker hun gang gaan, wat vanzelf resulteerd in het fotograferen van de mooiste momenten. In het park laten we de kinderen lekker hun gang gaan en hier en daar sturen we ze wat aan zodat ze mooi op de foto komen. Bij jullie thuis zou het kunnen dat we vragen de meubels een beetje te verschuiven om een mooie setting te creëren en beter licht te krijgen. Hier werken we zo veel mogelijk met natuurlijk licht en waar nodig flitsen we.

Kledingadvies

Voor kinderfotografie hebben we wat handige tips als het om kleding gaat. De kleding dat effen is komt het mooiste en rustigst over op de foto, bedrukte kleding is snel druk, wit is mooi, maar ook andere lichte of felle kleuren. Dit geldt vooral voor de bovenkleding, voor de broekjes/jurkjes/rokjes is spijkersrof ook er leuk. En baby’s kunnen heel goed in hun rompertje/luier of naakt. Verder is het belangrijk dat wanneer je samen op de foto gaat, je bedenkt of de kleding mooi bij elkaar past qua kleur. Wanneer u ervoor kiest om allemaal bijvoorbeeld in witte bovenkleding en spijkeronderkleding te gaan, komt dit het mooist over als het ook echt bij allemaal klopt.

 
familieshoot-kinderfotografie.jpg
 

Wat kost een kinder fotoshoot

199,-

fotoshoot 1 uur
+ 10 digitale foto's **

 

249,-

fotoshoot 1 uur
+ afdruk op canvas 60x40cm **

 

** op de prijzenlijst vind je alle upgrade mogelijkheden