Cakesmash voor kinderen van 1 jaar

Wat doe je als je kind 1 jaar wordt? Juist je organiseert een fotoshoot met "Cakesmash". Deze rage die over gewaaid is uit de USA is nu ook hier populair aan het worden. Eigenlijk is het niets anders dan dat je een fotoshoot doet met de kleine die 1 jaar wordt. De cakesmash fotoshoot kan zowel thuis als in de studio worden gehouden.

Tijdens deze fotoshoot beginnen we eerst met het klaar maken van de set waar alles gaat gebeuren. Tussendoor maken we ook foto's voor de smash gaat gebeuren met papa en mama, broer of zus en als het eenmaal zo ver is dan zetten we ons model (de jarige) neer samen met een speciale taart waarop gesmasht mag worden.

De ene gaat meteen los en de ander kijkt eerst de kat uit de boom, maar leuk vinden ze het allemaal. Tijdens deze hilarische fotoshoot maken we foto's van de kleine die de taart proeft en als het mee zit ook kapot maakt. Details maar ook overzicht en wat we proberen vast te leggen zodat je een goede set foto's met een hoop diversiteit hebt.

Bekijk de mogelijkheden op de cakesmash fotoshoot pagina.